Catrice Eye&Brow CONTOURING palette / #02 But Fisrt Hot Coffee [ревю]

Много нови и вълнуващи продукти пускат от немският бранд Catrice по нашите дрогерии и не само. От скоро тествам част от тях и бързам да ви разкрия кои са попаденията според мен.
Съвсем неочаквано от скоро си имам нова любима ежедневна палитра. Това е тяхната Eye&Brow CONTOURING четворка в цвят #02 But Fisrt Hot Coffee.
 Има още един вариант на този продукт обещаващ да подчертае не само очите, но и веждите. На мен всъщност не ми допада тази разцветка за моите вежди. Предпочитам да нанасям цветовете на клепачите ми. Мисля, че ако си правя сама палитра, бих поставила точно тези цветове, които ще намерите в #02 But Fisrt Hot Coffee . Така, като гледам вариант 01 е малко по-студен, докато този определено е в топлата гама. 01 ми се вижда, като по-подходящ за  попълване на вежди.
 Да, това си е една неутрална и бих добавила базисна палитра чудесна за начинаещи. Забелязвам и при тези сенки на Catrice разпрашване повече, отколкото предпочитам аз. Щом обаче днес пиша ревю изцяло в положително настроение значи не ми пречи този малък минус.
Пак ще се повторя.. Цветовете са напълно по моят вкус правени. Имам подобни на тях в контуриращата си палитра и съм разказвала как си правя и очният грим с нея. В нея ми липсваше бляскав цвят за акцент в края на окото, какъвто в Eye&Brow CONTOURING има. Той е много лек. Точно заради деликатността му според мен палитрата си е точно за ежедневието.
Освен това  е толкова малка, че няма да натежи, ако я нося в чантата. 
Не споменах, че самите сенки се нанасят много лесно. Нямам проблем с преливането им. Бих определила пигментацията им, като средна. На пук на всички очаквания това ми харесва, защото винаги мога да се върна, за да добавя още, ако не ми допада първоначалният им интензитет и обратното. Никога не мога да прекаля с тях!

Горещо препоръчвам тази палитра. Нямам никакви забележки и към издръжливостта на цветовете. Запазват се до края на деня. Това ми е едно от неочакваните попадения! За съжаление самите цветове не се проявиха добре на ръката ми. Особено по-светлите. Скоро ще покажа в канала как я използвам аз ;)

Цена: около 10лв (следейки цените в немските блогове ;))
Можете да намерите в: дрогерии Лили и Елитис

*Продукта ми е изпратен от бранда за проба, но мнението за него си остава базирано единствено и само на опита ми с него.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!