Да преборим косопада с Phytologist15

Дълго време се чудех дали да пиша за този продукт. Мисля, че аз видях ефект от него, въпреки че за пълни резултати трябва да се изразходват три кутии от ампулите против косопад на Phyto.
Дадох си месец размисъл, защото вярвам, че не всички продукти дават моментен резултат и особено с този исках да усетя продължителния ефект.
И тъй като самата кутия е голяма инвестиция... да, само едната е близо 200лв. Исках да дам време на косата си да поживее и без ампулите.
Реално нямам голям проблем с косопада. Дойде ли смяната на сезоните обаче се появява при мен. Затова и считам, че лятото бе супер вариант за тест на комплекта, тъй като е месеца, в който ноктите и косата се заздравяват, а и по-често мия косата си.

Тези ампули трябва да се прилагат три пъти седмично. Нанасят се в корените на косата с помощта на пипетката към комплекта. Трябва да извършите нанасянето след баня, когато сте подсушили добре косата. Задължително тогава, защото е момента, в който порите са още отворени и скалпа ви ще поеме добре продукта. Не съм го нанасяла по този повод на суха коса. Считам, че колкото и да ме мързеше в дадени моменти, щях да пропилея ампулите напразно, ако го сторя, затова подчертавам защо е толкова важно да спазите указанията дадени от марката.
Всяка ампула е с еднократна употреба. На мен ми идваха сякаш в повече. Повтарях секциите понякога, за да изразходя самата ампула напълно. След това масажирах скалпа и оставях косата да изсъхне сама. 
При масажа някак продукта имаше леко затоплящ ефект. Ухаят на билки и то доста силно тези ампули. Това правеше процеса много релаксиращ. Аромата на косата се задържаше поне за ден.
Това за апликацията на ампулките. Сега за действието им върху мен. Забелязах, че от скоро косата ми е някак по-плътна и гъста. Продължавам да я усещам така. Също е по-жива и жилава. Преди да опитам ампулите не я бях подстригвала от доста дълго време и се надявах самата терапия да я съживи. Мисля, че доста помогна.
На четката не забелязвам промяна в косъмчетата по нея. Това ме навежда на мисълта, че една опаковка или не е достатъчна за първи резултати или при мен просто продукта не действа по предназначението си.
И все пак аз останах с приятни чувства от терапията. Ако някога ми се наложи да се боря  с косопад, бих инвестирала в нея.
Опита ми с тези ампули също ме запали по този тип терапии. С удоволствие бих опитала други на пазара!

Количество: 12 ампули (по три за използване всяка седмица)
Цена: 180лв
Можете да намерите: в аптеките продаващи марката
*Продукта ми е изпратен от бранда за проба, но мнението за него си остава базирано единствено и само на опита ми с него.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!