La Roche-Posay Anthelios BLUR [ревю]

Още е лято, така че предполагам всички се пазите от слънчевите лъчи усърдно и това ревю няма да е много закъсняло. Днес съм решила да пиша за любимият ми продукт за тази година за лицето. Отново е на La Roche-Posay и смея да отбележа, че ми харесва много повече от миналогодишният ми любимец, за който също съм писала пост в блога.

 Бих добавила, че днес ще ви представя продукт, който работи добре за по-мазна кожа. Поне аз чувствам всичките обещания на Anthelios BLUR плюс приятно матиране на кожата и съм много впечатлена.
Консистенцията е тип много гъст крем, а може би мус, както са описали производителите. Толкова е гъст самият крем, че малко повече усилие е нужно да приложите на тубичката, за да извадите продукт. Не е невъзможно обаче ;)
Усещането на кожата  е много подобно, както след силиконова база. Гладка и кадифена  е на допир.
На мен специално продукта ми ухае, като продукта La Roche-Posay Anthelios XL 50+. Отново и защитният фактор е 50+. Предпочитам максимална защита конкретно за лицето.
 Вече сигурно сте забелязали от снимките, че Anthelios BLUR си има и цвят. Предлага се в два нюанса всъщност - розов и златист. Преценка кой точно е за вас може да направите знаейки подтона на кожата си. Понеже аз съм 'студен' и всичко в розовата гама ми пасва, се спях точно на розвият и смея да отбележа, че не сбърках.
Сега с малко повече цвят на кожата ми харесва как стои продукта на моята свръх бяла кожа. Би и се искало освен между подтонове да може да избираме и между малка гама от цветове.
Лично аз много старателно втривам продукта в лицето и го разпределям, докато е попил. Мисля, че успява да се нагоди добре. Този обещан Blur ефект при мен се задържа доста дълго през деня и ми помага да не лъсвам в жегите.

В края на поста бих добавила, че много горещо препоръчвам продукта на тези от вас с мазна кожа! Наистина е попадение!

Количество: 40мл
Цена: 35лв
Можете да намерите в: аптеките предлагащи продуктите на марката

*Продукта ми е изпратен от бранда за проба, но мнението за него си остава базирано единствено и само на опита добит от действието му върху мен.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!