Двойници: Too Faced Better than Sex&KIKO Extra Sculpt volume mascara

Дойде му реда най-накрая (поне в моята глава е отдавна замислено) да види бял свят в блога и въпреки че имах други виждания как ще изглежда поста.. Време е да се случи! ;д

Сигурно малцина не са разбра ли за прочутата Too Faced Better than Sex спирала, която освен гръмко име получи и много похвали от ютуб пространството. Аз също я опитах и харесах, но няколко фактора не ми достигнаха да си я взема пак. Неотдавна бранда пусна и водоустойчива версия и нея мисля от известно време, защото наистина миглите с Better than Sex ми бяха с невероятен обем, което като ефект аз търся у почти всяка спирала, която опитвам,
Преди да стигна до новата формула на Too Faced реших да го карам по-бюджетно и да опитам двойника на KIKO. Виждала съм и други марки от по-ниският клас да пускат спирали с подобна четка, но до момента, в който KathleenLights не похвали KIKO Extra Sculpt volume mascara не мислех да опитвам някоя от тях. Обикновено аз съм малко сноб и си държа на оригиналните продукти. Рядко се решавам да опитам нещо, което копира друго и рядко харесвам.
 Сега какво мисля след използването и на двете спирали. Според мен имат колкото общо, толкова и разлики.
Ще започна с ефекта от двете. Е, безспорно при мен Better than Sex видимо дава повече обем, а Extra Sculpt на KIKO ми издължава миглите. Като цяло скоро не бях попадала на спирала, която толкова да ми издължава миглите. Допадна ми резултатът. С повече пластове се увеличаваше и обема, но никога не стигна възможностите на Too Faced Better than Sex, която с няколко движения ми правеше миглите с уау ефект.
 Това е много основна разлика и затова май започнах с нея. Сега да се спра на формулите. И двете спирали бяха с не много течни консистенции още дори при първото нанасяне, което е огромен плюс. Обикновено все изчакваме новата спирала да се сгъсти и лично аз винаги оценява положително, когато това ми е спестено.
Сега стигаме до четките, които май най-много исках да хвана в ръката си и да изучавам до колко си приличат. Мисля, че добре е уловено на снимката как спиралата на KIKO е с по-тънка среда и при нея формата тип пясъчен часовник е по-видима. Докато не ги видях една до друга си мислех, че разликата им е по-минимална.

Опаковките на двете спирали са си красиви сами по себе си, ама и двете. От KIKO са заложили на интересна диамантена форма и стилното черно, докато Too Faced са решили спиралата им да е в металическо-розова опаковка с доста тежко усещане.

За мен тези спирали не са пълни двойници. Не мога да Ви ги препоръчам и двете, като цяло, защото разликата в цените и е огромна и двете са се размазвали в края на деня при мен, което аз в една спирала не мога да приема и обикновено това ми е параграфа, който определя дали ще купя пак дадена спирала и дали я харесвам наистина.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!