Моливите за устни на KIKO

Моливите за устни имаха своето завръщане в света на грима още миналата година. Нека го наречем не точно завръщане, ами върхов момент. Всички изведнъж осъзнаха колко са важни и се превърна в мода да използваш молив за устни. Мен също не ме подмина. Преди поставях любимото си червено MAC Ruby woo без подобна подложка и подкрепа, за да не му разваля уникалният самостоятелен ефект, но в днешно време не мисля така, а и MAC дори обновиха линията си моливи и сега си има един за любимото ми червило. 
Днес няма да говорим за MAC, а KIKO. Италианският бюджетен бранд, по който мнозина въздишат и наистина имат страхотни попадения с някои продукти, като например моливите за устни. Не знам как така всеки път, когато съм в магазина им се придвижвам целенасочено към щанда с моливите и тествам на ръката си близо час. Просто не мога да преценя кой цвят искам най-много. Май всичките ;д

Всъщност аз се спирам главно на едни от последните им продукти или моливите за устни част от луксозната им линия. Дори в момента обмислям малка разходка до там да избера някой нов цвят. А, знаете ли, че на скоро в съзнаnието си най-накрая свързах две и две и се сетих чия опаковка ми напомнят тези златисти моливчета... Charlote Tilbury. Ако не ми вярвате, отворете Google. 

Защо ми станаха толкова любим продукт бързо се питате сега, предполагам ;) На първо място са изключително пигментирани и супер лесно се нанасят на устните. Не се плъзгат, като тези на Essence, които бяха миналогодишният ми любимец, но са също меки. Просто не толкова, като тези на Essence. Друга съществена разлика с тези на Essence е колко бързо се запечатват на устните и заклевам се нямат мърдане. Докато тези на немската марка са повече някак по-влажни и удобни за размазване по целите устни, при тези, ако не сте бързи ще ви е доста трудно да ги помръднете от чертата, която се направили на устните. Все пак аз успявам да ги нося успешно, като червило. Действам бързо и това е. А, няма нищо по-удобно от това да си нося просто молива за устни, вместо гилзата червило. По-малко място заема в чантата.

Друга съществена разлика. Тези моливи са матови. Струва ми се имаше няколко цвята с частички, но може и да бъркам. Тези цветове, които притежавам аз са изцяло мат. Знам това ревю се превърна в сравнение, но няма как да се размине, тъй като знаете как е след като откриеш нещо по-добро от старият любимец. 
На скоро си взех последното попълнение моливи на KIKO. Автоматичен е и пак от луксозната линия. Мисля обаче да не взимам от тях пак. Не, че е лош, но сякаш ги изяждам повечето автоматични моливи. По-удобни са, но и свършват със скоростта на секундата мигване. Лично аз не усещам да се различвават по консистенция с традиционните. Ако ви в по-удобна този тип опаковка, ето помислили са и за вас. На другият край имат някаква странна гумичка, която аз опитах за разнасяне на молива, но нали ви споменах колко секундно се запечатва. Малко е невъзможно с нея!

Наистина нямам какво повече да добавя освен разочарованието, че KIKO нямат магазин у нас :(

311 и 305 са от линията с име Creamy color somfort liner, а 405 - Everlasting color precision liner.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!