L'oréal Brow Artist in Medium dark [ревю]


От две години си мисля, че няма какво толкова да ме изненада в рутината ми за веждите. Точно преди две точно започнах за ги оформям по начин, който ми допада и намерих продуктите на марката на Catrice. 

Доста нови продукти за вежди заливат напоследък пазара и като цяло на мен единствено ми се опитваше гела за вежди на Lóreal. Наистина! След като гела на Catrice е едва 6лв и ме устройва за редовно използване, а и моите вежди много се сгъстиха и сега не желая да коригирам формата им. Единствено за експериментите с грима в канала понякога ми се иска да имам по-богат набор от продукти, но съм щастлива с веждите си, които никога не съм водила на козметик и да, също имах своите лоши моменти, обаче вече ситуацията е под контрол. 
Много често ме питат хората при кого ходя за тях и някои дори въобще не подозират, че просто слагам цветен гел. Обикновено или човек не е чувал за преимуществата на този продукт, или си мисли, че това са оригиналните ми вежди без добавки, което е почти така.
Съжалявам за окаяния му вид, но имаше доста лепенки по продукта и не се премахнаха лесно :/
Затова реших да ви разкажа малко в началото защо предпочитам подобен продукт. Другото нещо, което харесвам на моите вежди са сенки. Те нямат нужда от изрисуване и силно запълване. Само малка екстра. Сенките седят много естествено, като сянка, а тези направени специално за вежди са специално реформулирани за тази зона - да са по-трайни и залепват добре. Обикновено подобни сенки не могат да се блендират добре, ако ги опитате на клепачите си. Може спокойно да получите добри резултати с подходящ цвят от любимата ни палитра или единичка сенки ;) 
Геловете ги боготворя главно заради умението да държат косъмчетата на място или да не им позволяват да сменят позицията си през деня и към края да се погледна в огледалото и да видя разрошени вежди, което е доста смешно и странно :) О, да, съществува и трика с лака за коса, но за Бога това са веждите ми, а не косата ми. Лично аз виждам този трик за непрактичен в моята рутина. И геловете биват цветни и прозрачни. Прозрачните са добра алтернатива особено, ако търсите нещо, което да запечата молива ви за вежди или вече положените сенки.
За мен обаче цветните са по-удачен варианта за мен, тъй като пак ще подчертая аз съм доволна от вида им и без грим, но пък винаги може и по-добре нали така. Тези цветни гелове се различават не само с пигмента в тях, който оцветява косъмчетата на веждите, но поради факта, че съдържат малки фибри, като някои спирали за мигли, които се закачат за самите косъмчета и уплътняват леко нашите вежди.  Това е най-общо обяснено. От тук съществуват различни варианти на пазара, цветове, формули, гребенчета... наистина много! Сега аз ше ви разкажа за новият ми любимец...
... който е Lóreal Brow artist. Страхотно име и право в целта! Защо ли, мисля така? Първо ще започна с гребенчето на самия продукт, което е конусовидно и не прекалено голямо. Самата му дръжка е доста дълга и някой, ако не си спомня теорията ми за дългите дръжки ще я припомня. Просто понякога откривам, че по-близкото разстояние между ръката и лицето, ми създава по-голям натиск и не работя  с лека ръка, което мисля, че е наистина важно с грима.. Напоследък и то след години опит. 
С помощта на това гребенче успявам предцизно, ама точно, като един артист да мна през всяко косъмче, леко и фино да го оцветя и накрая подредя. Много добре се получава. Бях изненадана от работата с гела. Очаквах с този продукт да се фокусирам само върху формулата.
Моят цвят е Medium Dark. Известно ми е, че са пуснати три нюанса на пазара.
Второто приятно нещо в продукта, което оценявам на 100% е това, че не остава по четката прекалено много продукт, когато я извадя от дозатора. Това беше проблем с гела на essence и в момента ми е проблем със спирала на марката. Току-що се сетих, че ми е втори продукт подред с подобни отзиви. Както и да е!
Аз с напълно натурални и рошави вежди рано сутрин ;)
Сега да стигна и до самата консистенция и нейните преимущества. Много е лека и чак сега си давам сметка, че от време на време съм усещала гела на Catrice. Съвсем леко по средата на деня усещах някак продукта, което не е по принцип нещо, което не мога да изтърпя и ме дразни много, но сега виждам разлика с този и искам да го отбележа в ревюто му. 
Нещо, което ще подкрепи отново този факт е, че прокарам ли пръсти върху тях, не усещам да са така силно фиксирани. По-приятни са на допир. Интересното е, че продукта е лек и същевременно не мърда и самите косъмчета са на място до свалянето му.
Имам си нов любим продукт за вежди и това е! Единствено е по-скъп от не по-малко любимият Catrice. Само това мога да му отбележа, като минус, но пак не е съвсем минус, ако сравним цените с нещо подобно от високият клас, така че не бих се колебала много да го купя пак. Тук се предлага за 7 евро в повечето дрогерии. Виждала съм го в enzo.bg, повечето английски сайтове и мисля Парфимо също го продаваха.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!