YSL'Volupte' Tint in Oil #8 Pink about me [ревю]

Има нещо в продуктите на Yves Saint Laurent и по-специално тези за устни, което изключително много съвпада с вкуса ми и абсолютно никога не са ме разочаровали. Намирам всяко ново излязло тяхно попълнение на пазара за много иновативно и уникално. Ако не беше цената, със сигурност бих им била по-голям колекционер, но за момента се фокусирам върху оползотворяването им, което не е трудно, защото доста се харесваме :)

Колко ли много мои любими блогърки писаха за техния продукт олио за устни, а аз от своя страна отбягвах продукта. Наистина на ръка нанесен не изглежда, като нещо, за което си заслужава да похарчите пари. Дори и първата ми проба на олиото върху устните ми беше противоречиво. Още по-странно ми се струваше дори и тогава обещанието за stain или отпечатък върху устните след, като уникалната консистенция изчезне с течение на деня. Да, звуча доста влюбено в продукта и то вероятно заради факта, колко много го асоциирам със старата ми любов №19 от червилата им с прочутата гилза. Аромата на манго им е идентичен. Само това ще отбележа, като оправдание.. плюс студения розов подтон.
Апликатора на продукта е интересно замислен. Определям го, като закачлив. Всъщност е във формата на устни и точно в отвора или дупчицата съм забелязала как се събира доста от продукта. 
Консистенцията не е от типа на тежко и мазно олио. На пръв поглед се забелязва колко е течна. Така и се усеща на устните. Олиото не е хлъзгаво или лепкаво. Много ме беше страх, че ще се разтича. Не се случва.
Лично аз използвам един малък трик. Изцеждам старателно апликатора, защото не съм фен на силният блясък. Нанасям и добре втривам в устните продукта. В контакт с повърхността на устните самото олио засилва цвета си. В началото е блед, но понякога съм постигала наистина много интензивен и задоволителен цвят с няколко старателно нанесени пласта.
Моите наблюдения върху трайността са, че през деня, когато съм нанесла олиото сутринта и след около 6 часа се прибера вкъщи, съм наистина с резултата на stain на устните и съм щастлива да установя в огледалото, че продукта не ме е изоставил до този момент, когато дори не съм имала време да го подновя. Забелязвам, че когато повтарям нанасянията през определен период, въпросният отпечатък на устните се засилва. Получава се още по-интензивен цвят.
В никакъв случай не бих Ви се зарекла, че трябва да притежавате този продукт. Според мен марката е е добра с тези си продукти и за пореден път отбелязва в личната ми класация  с любими продукти. Ще се изразя така.. Ако обичате високият клас козметика или искате да се поглезите и в описанието по-горе на продукта откривате това, което търсите, то определено разгледайте по-обстойно стелажа на бранда и цветовете предлагани на пазара YSL Tint Oil. В допълнение към последните ми думи ще отбележа, че на ръката опитани може да ви се сторят еднакви нюансите олиа, но резултата е различен на устните. Хубаво е, че на самата опаковка е загатнат възможният краен нюанс с оцветяването на частта с логото.
А, така стои на моите устни YSL Tint in Oil #8 Pink about me :)

Цена: около 60лв
Количество: 0.02oz
Можете да намерите в: Douglas, Beauty zone, Sephora, enzo.bg*

*Продукта ми е любезно изпратен от сайта, но мнението за него си остава базирано единствено и само на опита добит от действието му върху мен.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!