Пяна за тяло или какви глезотии предлагат чуждите списания

В един пост на скоро споменах как следя през последните месеци испански блогове. Правя го основно по две причини.. Да си упражнявам езика и да следя месечните издания на абонаментните кутии плюс какви интересни подаръци вървят с техните списания. Всеки месец има по нещо интересно в тях, като цяло, но пък повечето гримове предлагани  с тях са ми напълно ненужни и главно дебна за някое изкушение за тялото. Малко по-практично мисля. 

Rituals пък ми е бранд, който следя отдавна и ако не бяха все положителните мнения нямаше да искам толкова да ги опитам. Когато аз пътувах за Испания пък течаха последните дни на промоцията им с Еко бензиностанциите по спомен и само вкъщи семейството се порадва на него без мен ( най-заинтересованата ;дд ). Тук имат магазин по принцип, но все не стигам до там да вляза, защото са си откровено и малко скъпи нещата им. Затова пък щом  разбрах, че през април ще пускат пяната им за тяло със списание Woman, проверявах всеки ден къде близо до мен е налично, за да не пропусна. По спомени списанието с продукта беше 4,50 евро. Вътре бе пълно с тестери на различни продукти също така. За справка самият продукт самостоятелно е около 7 евро. 
И така бях много ентусиазирана за пяната, обаче съвсем не очаквах, че ще ми хареса толкова.

Опаковката е метална. Асоциирам я с тези на дезодорантите, но каже ми, не е ли същата?! Има си и прозрачна капачка, която предпазва дозатора. 

И тук идва най-интересната част. По принцип не одобрявах много в началото опаковката, защото трудно вадех продукта. Просто е нужна повече сила, когато натискате бутончето. После продукта си излиза лесно и може да се контролира количеството, което мен май много ме плашеше в началото и с мокри ръце в банята.. Мислех си, че ще излея целият продукт на ръцете си. Не е страшно и  с практиката осъзнах, че за по-добра опаковка на продукта не мога да се сетя.
Всъщност той не излиза под формата на пяна. (Както също очаквах!) От дозатора излиза типичната консистенция на душ гел, която с две бързи разтривания между мокри ръце веднага образува наситена пухкава пяна. Бих добавила, че little goes a long way или с две думи продукта си е много икономичен. Добре се пени и директно изсипан на гъбата за баня, но аз правя следното, защото просто обожавам да се наслаждавам на уникалната консистенция. Първо разнасям с ръце и обтривам тялото и след това минавам с гъбата, за по-упорито почистване. 
Освен това продукта ухае фантастично. Кожата е много мека след него и понякога действам мързеливата и не използвам масло или лосион за тяло. От два месеца го използвам всеки ден. В последно време и по два пъти. Хора, от две седмици при нас следобеда държи все 30 градуса и предполагам разбирате ;)

Та, това е моето кратко ревю за прекрасната глезотия в банята ми, която бих закупила и сама. Тайно се надявам да я хвана пак в някое списание, защото я пускат доста често.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!