Една марка, два продукта: Хубав тен с Dove Summer Revived


Да, най-накрая съм обратно в блога и съм тук с едно изненадващо ревю за вас. Наистина се надявам и двата продукта да се продават в България, защото на мен ми се превърнаха в любимци.
Когато заминах за Испания, всички ми повтаряха как най-накрая ще почернея и с колко хубав тен ще се върна. Е, хора, не съм точно в частта до плажа. Даже в Сарагоса си духа още вятър от време на време и някак уличките са така тъмни, че дори и в горещите дни например у дома е малко мрачно. Слънце да ме хване особено по време на сесия се оказа мисия невъзможна. На няколко пъти сама си правих слънчеви бани в парка, но аз наистина не съм сменяла цвета на кожата си последните лета, така че кожата ми си е отвикнала.
Всъщност си обичам бялата кожа, но тази година не знам какво ми стана. Може би, експериментатора в мен се пробуди и като видях тези два продукта на Dove на ум си рекох: Challenge accepted! :D
Закупих първо олиото, защото любимата ми Кристина го похвали и понеже ми напомни за друг продукт, който бях опитала неотдавна - олиото с частици на NUXE. Продукта на NUXE, обаче не ми хареса, тъй като въпросните блестящи частици от тялото ми се прехвърляха на лицето ми, докато спя независимо кога съм се намазала с олито. И имах подобни очаквания за този продукт, но всъщност той ме изненада приятно!
Частиците са по-фини, което за мен е добре дошло и наистина придават много приятен лек сочен вид на кожата. Малко повече време му отнема да попие в кожата, но е не е прекалено тежко олио, което ще ви накара да се чувствате неприятно мазни и хлъзгави, докато е на кожата, Обикновено аз се мажа след баня и това е всяка вечер преди лягане. Когато се събудя още усещам част от продукта на кожата си. 
Сега е ред на продукта, с който го редувам. Грабнах с голямо вълнение лосиона за постепенно потъмняване отново от същата линия на Dove Derma SPA, но понеже търпението в мен е недостатъчно за версията бял до тъмен, аз поръчах - тъмен до по-тъмен ;д Просто реших да рискувам и да ускоря процеса.
Сега за този ми експеримент имам доста съвети да дам:
1. Maжете се старателно!- Поверявайте дали не пропускате части и дали не оставяте много количество или обратното - малко на определени части на тялото ви. Вторият път аз се омазах стабилно и не съм погледнала, че до стъпалото ми се стекла голяма капка от лосиона, та си ходих със странно петно една седмица.
2. Изчакайте да попие добре преди да се облечете! По дрехите ми не съм виждала оцветяване от продукта, но на тялото си съм забелязвала странни събирания на места, където например ми е презрамката на потника и подобни.
3. Ексфолирайте кожата си! Хубавия тен се поддържа по този начин, а и така ще се отървете по-бързо от погрешно намазаните участъци.
Едва сега опитвам подобни продукти, затова се почувствах длъжна да ви повторя тези един вид правила. Като цяло съм изненадана колко бързо видях резултати с лосиона. Още на втория ден имах видима разлика между тялото и лицето. Зарадвах се, но предпочетох да разреждам намазванията, защото е малко оранжев оттенъка на продукта и не исках светкавично да сменям естествения си тен.Бих казала, че така редувайки дните ми допада повече как изглежда кожата.

Последната седмица открих как мога да премахвам продукта по-бързо. Когато мина по кожата си с тоник за лице или мицеларна вода, придобития тен се отстранява. Това малко ме разочарова, но не е като да не съм виждала реално, че няма как да е с някаква вечна трайност.
Другото нещо, което не ми се понрави в продукта е миризмата му. Има някакъв дразнещ аромат примесен с нещо сходно на този на олито. Имам някакви предположения, че се дължи на съставките, които оцветяват кожата.

В момента това са ми откритията за сезона. Ако забележите някъде двата продукта и сте фен на това да имате тен, горещо ви ги препоръчвам :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!