Кристален део стик

Събирам мисли за този пост от доста време. Темата няма да е чужда на мнозина от вас. Мен лично много ме вълнува през последните две години, които прекарах в тестване на всичко от супермаркета, защото до преди този период аз нямах проблеми с продуктите против изпотяване.
Изведнъж любимите ролони спряха да ми действат, като преди, опитах доста стикове, на спрейовете не съм фен, затова ги прескочих и нямаше продукт сред всичките, който да не ми докарва сърбеж и сякаш с тях се потях повече от всякога. 
Разбирам, че организма се променя, но да опитам толкова много и накрая без успех. Благодаря искрено за всички препоръки получени от Вас! Записала съм си голяма част или по-скоро тези, които са без всеобщо известните вредни съставки на чело, с които е алуминия.
Честно казано през годините за много неща съм чувала, че е вредно. По принцип аз съм на мнение, че всеки сам решава за себе си кое ще избягва и кое не. Не съдя никого и не поучавам никого с думите си. За алуминия просто имам подозрения оправдания с личния опит.

Мнооого дълго се канех на кристалите против изпотяване. Една вечер просто бях гледала видео за продукта и когато на следващия ден видях в супермаркета... Просто го взех и след това нападнах Ани с въпроси, защото тя  е по-опитна по темата и наистина исках да знам какво да очаквам :) До него момент наистина вече обмислях момента, в който ми свърши део стика с какво да го сменя и малко преди да е свършил просто го хвърлих и започнах използването на кристалния стик.

Сега при този продукт процедурата при поставянето е по-пипкава. Първо се мокри с вода или трябва зоната, в която го поставяте да е влажна и после втривате известно време продукта в кожата. Друго нещо важно да се отбележи относно нанасянето... Ще се наложи в първите месеци да нанасяте продукта по-често от веднъж или два пъти. Организма им нужда да свикне с него и да се изчисти от другите продукти.
Мога да заявя веднага, че от първото използване изпитах комфорта да не ме сърбят подмишниците и добих сериозен ентусиазъм да сблъскам с целия процес на привикване и т.н.

Първия месец наистина бе ад. Тогава беше се и позатоплило тук и почнах да нося кристала с мен, защото иначе започваше да ми става некомфортно, като се изпотя. Мисля, че станаха около три месеца почти плътно ползване вече. Изкуших се два пъти да сложа от мини стика, който държа в чантата си и имах преди да всеки случай. между другото кристала не е много масивен, затова не е проблем да го нося  с мен. 
Вече обаче се разбираме по-добре и няма проблем краткотраен ефект или като цяло организма ми свикна. Много съм щастлива! Да, още се налага да го нанасям често от например нормалните дезодоранти, обаче този комфорт, който имам от няколко месеца... Наслаждавам му се и пак ще потърся подобен продукт, когато свърши. Между другото е супер икономичен.

Моето кристалче е от супермаркета тук всъщност и то на тяхната марка в магазина, която се казва Deliplus :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!