Мицеларната вода на Simple [ревю]

С мицеларните води се бях зарекла, че няма да експериментирам в скоро време. Играех на сигурно само с розовата Bioderma и нормалната на La roche-Posay. Дори от втората имам известно количество у дома, което щом се прибера с удоволствие ще привърша, но до тогава... Реших да дам шанс на нещо различно и много хвалено в чужбина. 


Simple е сравнително бюджетна марка в чужбина, която често бива хвалена. Мицеларната и вода пък отнесе много похвали през последните години, а на мен една добра фея ми я изпрати тази зима :) Иначе едва ли бих я опитала скоро. 
Сега след този успешен експеримент се заглеждам и по други дрогерийни води, макар че в началото, когато този клас започна да пуска подобни продукти бях безкрайно разочарована и затова залагах на сигурното и изпитано.
Опаковката е много свежа и симпатична. Изпуска достатъчно продукт. Нямам забележки. Отбелязвам това понеже си спомням добре как тази на Лореал ме вбесяваше по този параграф. Губех доста продукт с нея.
Мирише ми нещо свежо и приятно. Сещам се винаги за зелен чай. Странна ми е асоциaцията и не мисля, че отговаря на реалния аромат на мицеларната вода на Simple.
Както и да е. Приближаваме към края на ревюто с отзивите ми за мицеларната вода, защото има наистина няколко неща, които правят подобни продукти добри за мен и не толкова. 
Например ми е изключително непонятно как някои, които съм подлагала на тест се пенят в бутилката, като я разтърся. При тази няма подобен 'феномен'.. Слава Богу! Все пак очаквам една вода да си има консистенцията на вода. Водата не се пени.. Нали така?!
Другото, което очаквам е да почиства лицето ми без да дразни кожата. Под почиства имам предвид наистина да сваля грима, а не да го замазва и после да се събуждам с остатъци грим. тази вода успява. Без да преувеличавам за мен е сходна, като действие на първите две, които споменах и много бих се радвала да намеря скоро марката Simple и в България, за да презаредя  запасите си с този продукт :))

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!