Да надникнем в Birchbox | Май 2016 Испания

Ако не се лъжа почти изпуснах от контрол този месец. Все едно избягах от блога ;д В миналият също се забелязва спад на постовете, но откровено се потопих отново повече в канала, тъй като пак ще се повторя.. Обожавам да говоря!

Както и да е. Това не е от значение голямо за този пост, който ще бъде наистина единственият за май, но пък юни планирам да пиша ежедневно или поне през ден. Вече съм се въоръжила със снимков материал ;) Междувременно най-накрая се реших да поръчам тук абонаментна кутия. Заложих на абонамент популярен в доста държави, който се нарича - Birchbox.
Искам още в началото да отбележа, че сайта им е странен. Има нещо недоизкусурено в него и наистина ми докара главоболия с опитите ми да попълня индивидуалния въпросник. Отворих сайтовете им и за няколко други държави. Е, с тях нямах подобни проблеми. Това бе един от факторите да изчакам до поръчка чак сега, защото вече се навършиха четири месеца, откакто сме тук. Всеки месец отварях блоговете, които следя на испански, Инстаграм и сайта им, за да проследя съдържанието на кутиите. Просто съм си запазила тази предпазливост от България. 
Ако трябва да съм откровена изпуснах поне две издания наистина заслужаващи си. О, да... Тази кутия не е нужно да се поръчва предварително и да останете съвсем изненадани от нещата вътре. До почти края на текущия месец може да си поръчате кутията за текущия месец и като мен да разгледате какво са получили другите и какво може да очаквате.
Направи ми впечатление, че влагат доста мисъл и в дизайна. За втори месец има три варинта на външният вид на кутията, обаче те не определят съдържанието.

Кутията струва 10,95 евро с доставката, а за доставката съм възхитена, защото можех да си избера ден и часови диапазон кога да я получа, което е супер удобно. В моя град обикновено търся начин да получавам пратки в офиси, защото куриера винаги е пред вратата ми щом съм навън и съм имала доста изнервящи гонки ;дд 

А, сега нека направя обзор на полученото:
Измивен гел за лице на непознатата за мен марка UNANI (11,95 евро е пълният размер). Всъщност всичките марки са ми непознати в кутията освен една :) И няма да цитирам дословно брошурата с продуктите, макар че тя бе леко бедна от например информация за колко е количеството на пълноразмерните варианти. 
Този гел обещава да балансира по-мазните участъци на лицето, но също така да не изсушава сухите. Доста различни обещания. Ще го взема с мен при пътувания, защото е 30мл, което е много удобно количество за такива случаи.
Знам, че много от вас в момента ви вълнува темата целулит. Мен изобщо да чукам на дърво Така, че това кремче в свеж син цвят ще бъде определено подарено на приятелка. За протокола обещава видими резултати до две седмици редовно ползване. Марката е e'lifexir и 200мл се предлага за около 8 евро. Аз имам малък размер от 60мл.
Четката за разресване на мигли или вежди, зависи от предпочитанията, е практична добавка. На кантар съм за нея. Не ми е била жизнено нужна и не се виждам да я ползвам често, но знае ли човек. Понякога с тези уреди настроението ми идва след време ;) Тя се предлага на цената от 3 евро и марката си е Birchbox.
А, следващото нещо вече ми е много любимо, но пък от друга страна не се вижда в скоро да го закупя в пълния размер, защото си е доста скъп продукт. Това е серум с висока слънцезащита и общо взето много обещания за защита на кожата. Марката е Supergoop. Отново непозната, но разгледах сайта им и самия бранд пуска на пазара главно слънцезащитни продукти. 
Много е лек този серум. Въобще не ми е раздразнил кожата. Радвам се, че ми се падна точно в тази кутия. 60мл се продава за 45 евро. А, аз получих 10мл малък размер в кутията си :)
Този продукт също пристигна на време, за да разнообрази малко грижата ми за косата. Това е спрей с много обещания. Май доста от продуктите  в кутията се борят за много неща ;) Веднага фокусирах изписаното действие за разплитане, защита от топлинна обработка и влиянията на слънцето. Beauty Protector е името на продукта и се предлага в размер от 200мл на цена около 22 евро.
Вече го опитах веднъж. Мирише някак ягодово и миризмата му е изключително трайна. Косата ми реагира много добре на него. 
И стигнахме до гланца на ModelCO. Може би си спомняте, че бях писала преди известно време за продукт на тази марка. Той не ме очарова много. Този гланц е малка удобна за чантата опаковка. Знаете, че не съм фен ан такъв тип продукти, затова и с него съм решила да се разделя. Цвета му е наистина летен и подходящ за ежедневието. От марката обещават траен и наситен цвят плюс лепнещото усещане да липсва. Доста плътен слой направи на ръката ми, когато го опитах от любопитство. 14 евро е стойността на пълният размер.

И това беше цялото съдържание на кутията за май. Още се двоумя за следващия месец. Ще реша май по старата изпитана процедура ;дд


Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!