The Body Shop Argan Oil моят поглед над серията


Обожавам маслата на The Body Shop! Те са наистина малка глезотия, ако съдим цената им, но реално си ги използвам винаги до край и с удоволствие, така че за подобен продукт съм готова да дам малко повече. Не вярвах до преди седмици, че те често правят големи намаления. Но е така и фактически скъпата ми глезотия може да е по-приемлива при подобни находки.
Серията с арган съм я подценила много тази зима, когато за пръв път я подуших. Не ми хареса. Ама никак. 
Признавам закупих си двата продукта, защото първо имах нужда и познавайки се колко обичам тези масла бях склонна да ги закупя намалени :)
Чак у дома след първата проба установих колко ми харесва аромата. Много е отпускащ и релаксиращ. Улавя се и нещо сладникаво в него, което по принцип аз търся във всякакви парфюми и продукти за тяло. Според мен не ми е харесал особено при първата среща, понеже е от тези аромати, които разгръщат потенциала си след като се докоснат до кожата.
За маслото.. Някак по-кремообразно е от предходните, които съм пробвала. Отново фантастична хидратация и траен аромат!
Консистенцията на скраба обаче не ми е най-любимата. Наподобява тази на малиновия. Ефикасно ексфолира, ако се постарая малко повече да го втрия с ръцете. Определено харесвам нещо по-абразивно и гъсто, като тези на Рефан. Но заради аромата няма да го използвам с нежелание до край :)
Това е моя опит със серията "Арган" на The Body Shop. Според мен популярна с причина ;) Ако сте фенове на маслата и марката си заслужава да я разгледате!

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!