Kat Von D Everlasting lipstick in L.U.V. [ревю]

Завръщам се в блога със планове за седмица - считано от днес, в която ще пиша всеки ден. Някак събрах списък с идеи за постове, които надявам се да ви допаднат, понеже продуктите този път са закупени основно от чужбина. Вече имам поглед над козметиката тук. Разбира се, най-голямото изкушение е Сефора, в която продават продуктите на Kat Von D, Marc Jacobs, D&G, NARS и други интересни, за които обаче знам, че ги има у нас, затова изброих тези ;)
За мен е много трудно да минавам покрай магазина без да се загледам и помечтая малко, но следвам стриктно Project pan-а и гледам да не се разсейвам. На осми март си самоподарих обаче нещо много желано.. червило на Kat Von D от течните.
Днес ще пиша за него, защото мисля достатъчно го поносих и насъбрах впечатления, с които искам да изразя мнение дали си струват похвалите за този продукт.
Харесах цвета L.U.V. главно поради факта, че е лилав. Тази година мисля да посветя на подобни червила, тъй като след червените, те са тези, които усещам, като мои. Наистина L.U.V. е смел избор, но по-смело ми се струваше да си взема свръх популярната Lolita, понеже ми се струва няма да е в моята комфортна зона. Имам усещането, че няма да седи добре на мен. Между другото малко допълнително инфо. Тук Сефора на центъра е по-голяма и по-пълна. Пример: от тези червила има всички цветове включително и черното, и синьото, докато в мола има около 6 от цветовете. Изброените два ги продават и в двете Сефори :д
За опаковката не знам дали има нужда да подчертая готиният дизайн с рисунките. Може би, е наистина важно да се отбележи, че апликатора има много дълга дръжка. Намирам това за добре премислено, тъй като лично аз със по-къси дръжки (или разстояния) указвам по-голям натиск, когато се гримирам и правя най-много грешки.
Цветовете лесно мога да се разпознаят, защото там, където е течността е прозрачен материала и се вижда цвета.

Също така е доста тънка и фина. На мен много ми допада. Нямам нещо подобно и не съм срещала. 
Консистенцията е подобна на мус. Това червило съхне сякаш по-бързо в сравнение с това на Sephora, което също е течно с матов финищ. Успявам да го нанеса равномерно навреме.
Първият път си докарах много интересен омбре ефект на долната устна. Споменах за бързото изсъхване, нали :) Просто винаги, когато започна да очертавам червилото по контура и докато стигна да мина по целите устни, първата порция е изсъхнала и вторият пласт оцветява повече вече минатата част, така че се получава по-светло, там където червилото за първи път оцветява устните. Много готино, но първо си помислих, че червилото се нанася неравномерно, а то просто човек трябвало бързо да действа с нанасянето на цяло. Не знам дали разбрахте добре това описание. Лично аз съветвам да сложите цвета на долната устна след леко отцеждане на апликатора, после да притиснете устни и отново с апликатора да дооцветите празните пространства. Така няма да получите омбре ефект и с едно нанасяне се оцветяват устните.
Някои се питата.. а, може ли да се напластява тази формула? Да, може и няма никакви проблеми, ако изчаквате да изсъхнат пластовете добре. Няма някакво ронене и разместване между тях, а веднъж изсъхне ли цвета, попива в устните, като татуировка и не мърда. Не остава отпечатъци освен, ако не хапвате нещо мазно и разбира се, след като сте го положили не започнете да пиете и ядете. Дори тогава се държи, но по-бързо пада основният цвят.
Иначе си стои непокътнато и се сваля малко трудно. Определено има и стейн ефект. Абсолютно всеки път ми е трудно да се отърва от него, но хубавото е, че винаги се прибирам със оцветени устни, така че не се безспокоя за това как изглеждам грима ми след като цвета не е така, както съм го сложила, защото фактически цвят си имам на устните.
 Като казвам трудно сваляне.. нужно е дори да се ексфолира. Иначе няма премахване този стейн. На снимката с ръката ми минах със сапун и вода и търках да премахна цвета, за да ви покажа, колко здраво залепва.
След наго обикновено слагам и повече балсам понеже изсушава леко устните. Мисля, че за някой с по-сухи устни това определено би било проблем. И все пак .. червилото има забележителна трайност плюс стейн.. неминуемо според моите виждания, ще изсушава :)
И така стои на моите устни цвета на пласт и половина.

Аз съм изключително впечатлена по това червило и планирам да си взема още един цвят, понеже наистина не са за изпускане. Ако някога попаднете пред щанд на козметиката на Kat Von D, задължително им обърнете внимание.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!