Maybelline Color Tatto Creme de Nude [ревю]

Определено първият тип на Maybelline Color Tatto не ми допадна. За справка купих си три цвята от тях и два от тях подарих, а третият, като гледам го чака същата съдба. Мислила съм много и главният ми проблем с тях е, че се събираха самостоятелно и като цяло не виждах нищо впечатляващо в цветовете и блясъка им.
Когато обаче заредиха матовите цветове в нашите дрогерии, някак не можах да устоя. Поради редица причини. Обожавам матови сенки. Толкова съм ги обикнала, че ежедневният ми грим губи савършеноста си без тях и поради този факт ги постоянно ползвам с такъв финиш сенки. Цвета Creme de Nude ми се видя, като идеалната бюджетна основа, ако цвета се окаже плътен и скрие вените по клепача. Разбира се, прииска ми се и да са трайни и да нямам проблеми със събирането, както първите. Освен това търся нещо като еквивалент MAC Paint Pots, като тези имат два цвята, които много приличат на тях.
Creme de Nude пробван първо на ръката ми, веднага си пролича, че е с жълт подтон. Аз съм с розов на естествената ми кожа и въпреки това не винаги приемам това, като закон. Не стоя далеч от продукти  с малко по-изявена жълта нотка в себе си, защото част от тях реално са проработили за мен. Когато съм с леко посивяла кожа от умора пък именно подобни продукти ми допадат много как дават живот. В грима има доста игра на цветове и при мен жълтите продукти озаряват много хубаво особено в околоочната зона.
След дългите ми размисли по-горе искам да изразя мнението си, че според мен на всеки би допаднал цвета за основа на целия клепач.
Скрива добре вените. Аз съм доволна и най-приятно ми е да нанасям сенките с пръст. Това е идеята на кремообразните продукти и аз потвърждавам, че за тези сенки, най-удобно ми  е така. С четка също се получава добре, обаче тя и яде продукта и малко не ми допада как надрасква и понякога вкарва прашинки в сместта.
Е, като цяло от към трайност не мога да се оплача. Нанасям си сенките на Maybelline преди да сложа пудра на цялото лице, като запечатвам и тях с пудрата или пък някой подобен цвят прахообразни сенки. Открих, че при мен така са максимално трайни и не лепнат, когато полага, цвят в сгъвката. Пак понякога ми се събират.
Може би на някого би липсвал подсилващия ефект на базите, защото например тези сенки нямат свойството да усилват интензитета на блясъка и цвета на цветовете.
Отчитам покупката си на Maybelline Color Tatto Creme de Nude за много сполучлива. Единствено в графата 'трайност' не съм на 100% доволна, но няма пълно щастое са казали хората :)

Количество: 4гр
Цена: около 10лв
Можете да намерите в: Лили, ДМ и Елитис

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!