Bronzers.. | Три известни бронзанта за лице


Не знам дали му е времето сега на този пост, но ми се пише за бронзиращи пудри. В тази публикация ще сравня три супер популярни бронзанта в YouTube. Поне аз, откакто гледам видеа, слушам главно за NARS Laguna, Benfit Hoola и Too Faced Chocolate Soleil.

Както знаете, ако редовното следите блога, аз имам шоколадовия бронзант от началото на изминалата година, а в средата и се сдобих с Hoola. При една последна поръчка от feelunique се сдобих и с NARS Laguna в тестови размер. Да ви кажа откровено не знаех какво да очаквам в предвид малкото количество, което бе описано. Предполагах, че ще е нещо, като минито на ружа на TheBalm, обаче се оказа нещо тотално различно и странно, тъй като продукта дойде залепен един вид на картон и покрит с добре прилепваща найлонова пластинка.

Учудващо ми стигна за три седмици редовно използване това малко количество.
Сега да преминем на сравнението. Ще започна с външният вид на самите пудри. Най-красива според мен е пудриерата на Too Faced Chocolate Soleil. Останалите две също са удобни и преди да ме осъдите, че тестовия ми продукт не е в оригиналната си опаковка и не е редно да изказвам мнение, аз ще отбележа, че имам оригинален руж на NARS, който е в абсолютно същият тип черна гумирана опаковка, която за съжаление и аз признавам веднага привлича цялата мръсотия върху себе си и ако искам да изглежда в прилежен вид е нужно да я забърсвам. Продукта на Benefit пък е в картонена квадратна кутия. На дъното е продукта. Това е супер, защото той доста се разпрашва и някак с дизайна на опаковката това е добре прикрито. Същевременно пък не познавам човек , който да не е на мнение, че картонените опаковки изглеждат евтино.
Консистенциите на трите продукта също са много различни. Всеки си има отличителни признаци, което според мен е страхотно. Прави ги някак уникални сами по себе си. Далеч по-скучно щеше да ми бъде, ако се окажеха един тон, консистенция и тип продукт.. просто на различна марка и с различно име. Тук е времето да призная, че харесвам и трите бронзанта. Разбира се, по различен начин заради различният ефект в грима ми, който дават.

Отплеснах се и забравих да споделя, че най-твърда и някак по-суха е пудрата на Шоколада. Колко ли не съм го мъчила този продукт и белези да намалява няма. С това ми описание, че е твърда да не си помислите, че не изпуска достатъчно пигмент. Напротив! Просто заровите ли четката си осигурявате да прекалите, но с леки загребвания всичко е добре премерено. 
Докато пудрите Hoola и Laguna са доста ронливи и меки. С тях може да се прекали. 
О, да.. не бива в такъв поста да не уточня факта, че аз съм супер бяла и върху моята кожа почти няма цвят, който да се проявява. Накрая ще уточня коя пудра точно как седи върху мен. За съжаление нямам снимки, на които съм с Лагуната, но пък мисля, че пробите на ръката също говорят много.

Трите пудри издържат много дълго на моето лице. По параграфа трайност нямам забележки. Финиша само на NARS Laguna е с леки отблясъци и много странно на кожата някак не полепват или поне аз не ги виждам, а бях много притеснена как точно ще стои заради тях.
Останалите два са матови.
NARS Laguna (8g) , Too Faced Chocolate Soleil (10g) , Benefit Hoola (8g)
На моята кожа положението е следното: 
Too Faced Chocolate soleil е бронзанта, който бих ползвала и а контур, и за цялостно затопляне на лицето. Него харесвам през цялата година, защото тона му е чудесен за моите черти. По принцип продукта има и по-светла версия, но за сега не изпитвам желание да я опитвам, тъй като този си ми върши работа през цялата година. Той е по-студеният от трите, което вероятно го прави така добър за контур.

NARS Laguna за сега бих се въздържала да закупя в пълен размер. Ако Hoola и Chocolate soleil имаха дете... сигурно щеше да прилича на Лагуна. Поне от моя досег с него го усещам точно така и то главно заради това как стои на лицето ми. Намирам, че наистина прекаля ли с него изглеждам мръсна, което важи за Hoola. Има и топлината в тона на Hoola, но е точно толкова тъмен като Chocolate soleil и точно като него ми е универсален - подчертава и затопля. Както казах отблясъците в него на кожата не се виждат.

Benefit Hoola е бронзант, който си ползвам през лятото. Тогава му виждам красотата и тогава е на място на моето лице, понеже много красиво затопля. Тази топлина обаче не може да ми подчертае лицето, ако говорим за контур. Много е оранжев за моята кожа. И все пак много си го харесвам и нося лятото, затова нямам търпение да се съберем след няколко месеца.

Това са моите мисли и за трите продукта. Ще се радвам, ако сте ги опитвали да ми споделите мнение в коментарите ;)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!