VICHY Aqualia Thermal хидратиращ серум [ревю]

Това е вторият хидратиращ серум, който избирам да пробвам. Както предишният, го харесах чрез тестер. Рядко нещо ми прави впечатление след използване на просто едно саше, но отдавна въздишам по серума VICHY Aqualia Thermal.
И смея да твърдя, че действието му е подобно на Bioderma Hydrabio. Може би, на този е идея по-интензивна хидратацията и разбира се консистенцията е различна. Няма как обаче мислено да не си ги сравнявам. И двата са един ценови клас и са на любими мои марки.
Наистина стъклената бутилка на VICHY Aqualia Thermal  е красива и стила е концентриран около буквата,  с която започва името на бранда.. вярвам :) Поне в мен такива мисли пробужда. Отново имам късмета продукта да е с опаковка, през която можеш да следиш колко точно си изразходила, защото стъклото е полу-прозрачно. Няма много надписи и отпред и отзад. Стила е изчистен. Едно нещо ми е непонятно с цялата визия и това е защо самата помпичка се затваря с пластмасово капаче. Харесва ми да изолирам помпичката, но самата капака е малко нестабилна и поради този факт незначителна някак, Това ми е малката забележка. Иначе шишето е много луксозно, като усещане.

Консистенцията е водна и лека. Напълно характерно за подобни продукти съдейки по опита ми до тук. В началото нещо не можех да нацеля точната доза, но от всички проби за ме е достатъчно едно пълно изпомпване. Слагам серума всяка вечер преди нощния ми крем и понякога сутрин преди дневният. Просто сутрин го правя според усещането на кожата ми понеже някои дни е по-топло или пък не излагам лицето си навън и това са все мои усещания дали е правилният момент да го положа на лицето. Определено засилва ефекта на хидратация на последващата грижа и като цяло. Когато го намажа попива сравнително бързо, но остава повърхността леко лепкава. Така сякаш лицето е готово да сложа крема си и той попива по-бързо. Като цяло съм възхитена от действието на серума Aqualia Thermal. Избистри и съживи тена на лицето ми. Определено сутрин изглежда по-свежа кожата ми и не се събуждам с мазно лице, така че хидратацията не ми идва  в повече.

Количество: 30мл
Цена: 45-40лв (в Субра е най-изгоден отново ;))
Можете да намерите в: аптеките

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!