Серум за вежди от Realash??

Миналото лято пристигна един кашон до моята врата пълен с обновените продукти на Realash.
Останах смаяна от резултатите с първата ми опаковка серум за мигли. Може би, техният най-обсъждан и популярен продукт. Развълнувах се много да опита серума за миглите отново, но с обновена формула, обаче стигнах до него едва декември месец. Втората кутийка серум (само че за вежджи) получи друга съдба и по-нататък  в поста ще ви обясня каква ;)

Всъщност ще наблегна на вторият продукт повече, а за серума ще ви нахвърля набързо мислите си от месец и половина почти редовно ползване.
Наистина много исках да приключа предишната опаковка серум и от лятото насам се амбицирам всеки месец да съм редовна. След като веднъж видях пълните резултати на моите мигли си бях създала представа, че не искам чак тоолкова големи да ми стават миглите и отделно така и не превърнах в навик да използвам редовно серума поради вече по-различното ми ежедневие. За съжаление не бях така стриктна  с ползването, като първият път и все пак серумът даде резултат.
После изхвърлих първият серум, тъй като очевидно беше остарял много и не е доба идея да го използвам повече, и отворих новия. Той определено има по-привлекателен външен вид. много свежо и стилно изглежда опаковката. Като различно в действието на новата опаковка забелязвам основно формулата е по-щадяща и лека, тоест въобще не дразни очите ми, ако прекаля, което с миналият серум не беше така. Иначе действието си е същото и не се променило. Мисля, че трябва да стана по-упорита, да си снимам миглите сега и във фейбук да ви обновя с една снимка колко са се променили ;)
Серум за вежди на мен не ми е нужен :) Затова направих подарък на приятелка, която познавам от години и знам колко проблемни са и веждите. Самата тя винаги ми е разказвала за голямата си грешка да ги оскубе драстично в по-ранна възраст и сега съжалява. Като цяло това е единственият ми приятел привърженик на молива, като козметичен продукт и ето защо.
Признавам, че и преди серума при нея вида на веждите се бе подобрил, но както се вижда на снимката едната не е била съвсем в желаната форма.
Тъй като тя тестваше серума, предварително и зададох няколко въпроса относно продукта, които според мен са съществени:

М.: Здравей, Ивета :) Искам да ти задам няколко въпроса относно ползването на серума и неговото действие върху твоите вежди. По принцип първото нещо, което грабва един потребител е опаковката. Може ли да ни я опишеш или поне да ни обясниш точно как изглежда апликатора.
И.: Опаковката е идентична с такава на гланц за устни - продълговато шишенце, само че е бяло, пластмасово и непрозрачно. Апликаторът също е бяла мъхеста четка, досущ като тези на гланцовете.

М.: Самата течност на серума има ли цвят и би ли я определила, като много течна. Всъщност интересно ми е разтичаше ли се от зоната за поставяне?
И.: Течността е абсолютно безцветна. Като консистенция е водна, тоест много течна, но не се разтича поради факта, че количеството което се нанася не е голямо, а и изсъхва бързо.

М.: Аз си спомням, че при мен със серума за мигли бе нужно веднъж дневно да се прилага продукта без значение дали вечер или сутрин. Само изрично бе упоменато зоната да е чиста. А, ако реша да се гримирам след това, да се уверя, че е попил. Подобен ли е случаят с този серум?
И.: Да. Отново се нанася веднъж дневно на почистени вежди, с единствената разлика, че е препоръчително това да се случва вечер. Предполагам, че това е така за да не се нанася грим след серума, въпреки, че не е изрично упоменато в упътването.
след три месеца
М.: Вече описахме продукта как изглежда и идва реда на въпросите относно действието му. Ти кога забеляза първи резултати? Какви бяха те?
И.: Може би след месец и половина. Забелязах, че веждите ми са започнали да разстат доста по-бързо. След 3-тия месец вече правеше впечатление, че определено са станали и по-гъсти.

М.: Обобщено вярваш ли, че продукта действа и създаде ли ти някакъв дисомфорт?
И.: Определено подейства, тъй като имам белег по продължението на едната вежда, където косъмчета няма как да растат, около него също излизаха доста на рядко и всяко сгъстяване на веждите при мен си личи доста по-изразено. Колкото до дискомфорта, не е имало такъв.

М.: Последно искам да попитам, останало ли ти е още количество след тримесечният курс, защото при мен имаше още серум за поне още два месеца редовно ползване?
И.: Да, със сигурност има още количество в шишенцето, но тъй като е непрозрачно няма как да се разбере колко точно.
В края прилагам и двете си видеа, в които говоря за серума.

*Публикацията е правена в сътрудничество с Realash. Не ми е плащано за нея. Продукта ми е изпратен за проба и с мое съгласие му е направено ревю.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!