Colors of the rainbow TAG

Още един таг за месеца, който определено се връзва със времето навън напоследък. Този път вместо да отговарям на въпроси, трябваше да избера по един продукт в цветовете на дъгата. Само накрая е добавен розовият цвят като бонус. Лично аз се постарах да избера възможно най-новите продукти, които обичам, а не съм ви показвала или си заслужава да ги спомена отново. Разбира се, в класацията се включиха и стари любимци, защото все още си ги харесвам много и непрестанно ползвам.


1. Червено - знаех, че ще избера да покажа червило за този цвят. YSL Rouge Pur Couture Vernis a levres или преведено на български лак за устни, или чуждицата, която често се използва за този тип продукти стейн под номер 11 е едно от последните ми червила със доста интересна формула. Решила съм да дам подробна информация за него в отделен пост обаче, за да не ви държа съвсем в напрежение ще спомена за цвета, че е доста различно от традиционното червено и трае ужасно дълго без да ми съсипва устните, ако реша всеки ден да съм с него.

2. Оранжево- пак червило. Този път едно от чъбитата на Боржуа, което бе моят избор в началото на сезона за лек вариант на оранжевия цвят, който за тази година се превръша в супер актуален и аз съм се запасила вече с нещо по-силно. Държа да споделя, че с това леко и доста хидратиращо червило рядко може да се отличи оранжевия му отенък, защото по-скоро  стои на устните коралово :)

3. Жълто- гел за измиване с консистенция на масло от Галеник. Споменах в любимиъе ми продукти за изминалите месеци, че съм влюбена в този продукт. Определено промени грижата ми за кожата и много ми допада как след него я усещам балансирана без да е нужно веднага да намажа с крем отгоре.

4. Зелено- естествено... Лакочистителят на Лили с масла. Мисля, че вече от година ползвам само него. Незаменим!

5. Синьо- серум на Биодерма. Въпреки че съм със комбинирана кожа, в края на деня усещам голяма нужда от хидратация. Влюбих се в серума миналото лято от мостра, когато го ползвах самостоятелно вместо хидратиращ крем. През зимата го комбинирах с още нещо понеже самостоятелно не е достатъчен за такова време. Дава едно озаряване на лицето и това ме спечели в него.

6. Индиго- за маслото от гроздови семки на Икаров слушах доста похвали от моя приятелка и реших да и се доверя, като опитам и аз това чудо:) За съжаление аз не успях да го ползвам, както нея вместо крем за лице, но пък стана удобно за мазане през уикенда, когато пропускам да се гримирам и не е проблем да почакам повечко часове маслото да попие ;)

7. Лилаво- водоустойчивата ми спирала от Ревлон, която чака лятото, за да бъде извадена от шкафа. Повече подробности тук.

8. Розово- ружът ми на Catrice, за който не спирам да говоря и сипя само хвалби. Погледнете тук.

Всеки, който желае да направи таг-а, може да се чувства поканен. Приятна вечер!

3 коментара

  1. Great products, I love the Bioderma face serum.
    http://www.beautybellenotes.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Супер, много хубаво е станало като си оцветила и целия текст :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси! Сами не ми допада как жълтото малко дразни окото.

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!