Моята любима неутрална комбинация за устни №3

Какво ми стана миналата година по отношение на червилата.. не знам. Тотално си промених вкуса, вижданията и разбиранията. Разглеждам си постовете и определено личи, че съм започнала да комбинирам повече продуктите. Общо взето чувствам се, като малко дете, което си смесва боичките до получаване на друг цвят и постоянно възкликва "Уауу!", а да си призная откровено това беше едно от любимите ми занимания точно в детската възраст ;)

Почнах да се променям покрай модата с моливите за устни. Преоткрих тях. След това смесването на различни цветове червила, гланцове.. заприличва ми малко рутината ми на как слагам първо база после фон дьо тен и накрая запечатвам с пудра. Сякаш всеки си има ред и важно значимо действие. 
Започвам с молива, чиято роля е да бъде подложката на всички останали след него. Да ги прикрепи към устните и направи линията на устните предцизна.
Rimmel Exaggerate не може да ги бие никой за мен по трайност и комфорт на формулата. Минусът им е, че свършват бързо, но за цената им съм готова да ги купя пак и пак. Eastend Snob бе първият цвят, които ми допадна от линията и който още не са среща у нас, но пък щом съзрях четири нови цвята на стелажа на Rimmel, започнах старателно да ги разглеждам и да си търся нещо розово ;) Откровено бих предпочела да внесат Eastend Snob пред тях, защото самите цветове са много летни и искрящи. Не ги виждам лично аз, като носими от масовият потребител.
Купих си 101 You're all mine заради цвета, който е розово със силно изявен син подтон. Напомня ми много на Estee Lauder Powerful  и Revlon Snowy. Снимах ги  двете в същият ред от двете му страни за сравнение. Не го считам за много неутрално, но в сравнение с останалите цветове, с които излезе, е най-близко до това определение.

За червилото няма да пиша в този пост, тъй като за него имам цяло отделно ревю, към което ви оставям линк.
Дойде реда и на гланца L'oreal Color Riche Extraordinary Gloss в цвят 500 Multo mauve. Рядко пиша за гланцове. Както съм споделяла преди в постове, аз съм момиче на червилата. Нямам промяна в това отношение. Поддържам си един гланц в колекцията, за да си имам, когато ми се носи. Всъщност харесвам комфорта, който дават те, ако наистина омекотяват и хидратират. Слагам мъничко в средата на устните, за да изглеждат те оптически по-големи. Харесва ми тази стъпка и я прилагам често върху неутралните матови червила.
L'oreal Color Riche Extraordinary Gloss харесах по отзивите на много хора, сред които тези на любимите ми Меги и Кристин наклониха везната. Спомням си, че в началото хората очакваха от тези гланцове да са повече червила. Всъщност това отново е хибриден продукт и да има си плътен цвят на червило, обаче се усеща, като глос и за мен си е точно глос.
Самата формула според мен е страхотна. Гланца има плътен и наситен цвят. Плъзга се по устните и седи дълго. При мен разбира се трайността се повлиява и от продуктите под него, но и самостоятелно, когато го опитах се задържа дълго, макар че хапвах и въпреки нелепкавата си консистенция. Когато един продукт за устни лепне в повечето случаи е, за да е по-траен. За мен това, като усещане е минус и винаги гледам да избягвам подобни.  Компромис съм направила единствено с молива по-горе.
Позволих си да ви покажа първо гланца самостоятелно и между другото моя е закупен от сайта Парфимо, тъй като още не са ги внесли тези гланцове у нас. За съжаление!
 А, и е в лимитирана опаковка. Скоро са пускали тези гланцове в подобни опаковки  с животински принтове, но интересното е, че са си старите-нови перманеннтни цветове, а не нови попъления.
А, ето я и пълната комбинация от трите продукта. В момента ми е много любима и не мога да спра да я нося не само в ежедневието и през деня.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!