Murfeishun.. през 2015

Не знам защо по средата на годината се присетих за този пост, който бях правила за 2013-та година, ако не ме лъже паметта и да, от тогава си събирам 12-те любими публикации за 2015-та година, която скоро ще изпратим.
Има една подробност, която няма как да не отрека и тя е, че активността в моя блог през декември липсваше. Този декември бе супер динамичен за мен. Пак канала намаза и превзе цялото ми свободно време, което и без това е малко през цялата година, ако се замисля.
Вчера си водих статистика за бройката на постовете тук и видеата в канала. Не деля и двете неща, за мен са си едно. Все пак аз ги водя, а не две отделни личности. И така.. Оказа се, че действително съм била по-производителна за YouTube с цели 110 видеа, а в блога с този пост публикациите стават 99 на брой за изминалата година. Може обаче да се каже, че и в това местенце преди 12 поста се отбеляза едно голямо число. Тогава стигнах 400 поста, което за мен е нереално. Като цяло бих обобщила 2015-та, като година, която ме караше да се чувствам често сякаш не знам какво се около мен и как бързо времето лети. Не бе лоша в никакъв случай, обаче май ще допълня с имала съм и по-добри.

Желая на всичките си читатели и последователи една по-добра 2016-та и сега преминаваме към малката обиколка в блога по месеци :)

декември
Липса ;) Може би, този пост ;)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!