Wycon #10 мус сенки за очи [ревю]

Вече се отърсвам от Коледните празници и с нови сили започвам да наваксвам във блога. Както писах в събота на фейбук страницата си, всички видеа през януари, които ще бъдат пуснати в канала са презаписани през декември. Това ми отне много време, което можех да посветя на блога и затова между изпитите ще списвам него редовно, тоест тук ще има актуална информация какви бюти мисли са ме налегнали ;)


При последното си пребиваване в София си купих един продукт чисто и просто от интерес събуден от множеството похвали в блоговете. Толкова много ми хареса тази до някъде спонтанна покупка, че ръцете ме сърбят да пиша за тези сенки. Много от вас познавайки ми вкуса от блога знаят, че не съм голям фен на сенките. Но нещо харесам ли си в категорията, бързам да споделя.
WYCON е италианска марка, която тази пролет отвори магазин и у нас. Така, като гледам са сравнително нови на пазара и на мен лично много ми напомнят на KIKO, които мисля си имат своята голяма слава от години. За справка, те са също италиански бранд.
Много артистичен ми се видя асортимента им. Определено, ако не бях влязла с цел в магазина, щях да се побъркам от зяпане и тестване. Имаха дори четки. Знаете, че са ми мания четките напоследък дори ще издам, че чакам пратка от Германия с един мечтан комплект :)

За едно не бях подготвена с тези сенки - цвета. Не ми дойде на ум кои цветове хвалят българските блогърки и си намазах на ръката стабилно все златисто-бронзови нюанси. Дори се чудех на един розово-златен под номер 9, който се оказа - Меги имала. Разглеждах много и чак накрая забелязах и лимитираната им колекция... чак, като бях избрала и малко ме доядя, защото те бяха в красиви златни бурканчета :))
№ 10 е ръждиво-бронзов нюанс. През бурканчето на сенките се вижда какъв е цвета, което е супер. Стикера с номера на цвета е на другата страна, където няма капачка и мен сякаш това ме дразни. Много по-обран и хубав е дизайна на например Maybelline Color tatto. Това е малката ми забележка.
На последните две снимки включих и светкавицата, за да може отблясъците в тези сенки да засияят и добиете представа за този красив крем. Поне на мен тази консистенция на сенки ми е най-близка до нещо наподобяващо гъст крем или мус е търсената дума от мен. Уникална!
При докосване на продукта с четка, тя буквално пружинира. Върху четката остава мнооого малко продукт, ако се допира продължително. Мога и да заровя, но тогава направо ще загребя от продукта, който и без това дава наситен цвят с малко количество. Ще ми се четката да влизаше с лекота в бурканчето. С по-редки четки обаче успявам да взема по-лесно от цвета.
Знам си по принцип, че такива сенки изглеждат най-добре и разгръщат потенциала си нанесени с пръсти, но сега ноктите ми са по-дълги от обикновено и изваждането на продукта чрез бръкване с пръст ме затруднява. От хигиенична гледна точка не се тревожа, тъй като аз винаги нанасям грима си с чисти ръце.
Пак по пътя на вътрешната ми логика, че такава фина консистенция, ще е нетрайна... Пак се подлъгах сама. Наистина тези сенки залепнат ли на клепача изсъхват и са на място цял ден. Няма нужда от база под тях. Позволяват и напластяване, а това засилва и блясъка им. Много интензивно нанесени правят металиков финиш.
Най-горният цвят е Maybelline Color tatto On and on bronze следван от Rimmel Scandaeyes 100 Rose Gold и последен (най-долу) е Wycon #10 :)

Много красив продукт, като цвят и със страхотна за работа консистенция. Ще се радвам да се сдобия с още цветове :))

Цена: 11,90 лв
Количество: 5 мл
Можете да намерите в: магазина на марката с Сердика мол

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!