Max Factor Seductive pink руж [ревю]

Пак съм тук с ревю на много хвален за тази година продукт. Новите ружове на Max Factor Cream puff се появиха в началото на годината и веднага предизвикаха у много хора асоциации с не малко популярните на Hourglass.

Лично аз още не бих се решила на тези от Hourglass. Като цяло бягам от нещо по-различно от матовият финиш на ружовете, но ми стана много интересно за какво иде реч.

Parfimo.bg пак ме изненадват с бързината, с която успяват да внесат продукти, които нашите дрогерии пропускат да заредят.
Всъщност и аз мога да се включа във всеобщата изненада колко малки са тези ружове на живо. Така или иначе подобен род продукти трудно се изразходват. На мен ми се виждат симпатични и удобни за пътуване.
Опаковката е напълно в стила на марката. Има черно и малко златно. Харесва ми, че мога да вида продукта през капачката и главно цвета.
Моят цвят е 15 Seductive pink. Бих го определила, като идеалното ежедневно розово в по-светли дни. Не знам, но аз понеже съм много бяла, понякога не го забелязвам на кожата си и се дразня на факта, че не го виждам, а съм сложила руж. 
Ако напластя мога да вдигна интензивността на цвета, обаче и блясъка му засилвам и не съм въодушевена от резултата. На повече слънце и блясъка му се пречупва по-добре и озарява нежно кожата.
Въпреки това ми е любимият избор за no make up make up настроенията и ми харесва, когато на вън грее слънце. Мисля да го отворя отново пролетта :)
Не разказах нищо за формулата. Все повече се убеждавам, че печените ржове са по-подходящи за хората с тежка ръка. Просто човек може да си зарови четката по-решително в тях и после да не се окаже  с един тон руж върху лицето. Пак ще отбележа, че частиците при мен се виждат и при по-малко светлина благодарение на тях се подчертават широките ми пори. Ефект, от който бягам.

Цена: около 18лв
Количество: 1,5 гр
Можете да намерите в: сайта на Парфимо

*Продукта ми е изпратен за проба, но не ми е плащано да пиша за него и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с него.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!