Новата серия Essence ULTÎME и моя опит с нея

Странно ми е как получавам вдъхновение за постове, но за този специално се случи след поредното измиване и сушене на косата, защото драги читатели днес ще ви представя два продукта за коса на линията Essence ULTÎME, която е... цитирам "създадена от екслузивното сътрудничество между германския козметичен бранд Schwarzkopf и топ модел Nо 1 на века Клаудия Шифър". 
На мен веднага ми направиха впечатление стилните опаковки. Фактически не мога да причисля продуктите към нисък или висок клас. Някъде по средата са и въпреки това визията им е за мен, като на висок.
Друго, което може да се добави за опаковките е, че те са здрави и се затварят добре. Лично за мен бурканчето на маската побира огромно количество продукт и ми е чудно кога ще го изразходя.


Не представих продуктите. Аз имах честта да се запозная с шампоана и маската Essence ULTÎME. Напълно в мой стил за ритуала ми - след измиване вместо балсам маска :)



Няма да цитирам дословно обещанията на етикетите. Само на кратко ще обобщя, че серията е с уникален комплекс съдържащ перлена есенция, пантенол, чист протеин и кератин. Всички тези съставки би трябвало да възстановят клетките на косъма и да се защити външният липиден слой.
Моите наблюдения са, че шампоана измива добре косата. Самата консистенция се разпенва добре. За любителите на пяната ще отбележа, че с малко количество се получава пухкава пяна в големи количества. Шампоана е много щадящ и го усещам как сякаш подхранва косъма. Определено не я изтощава и без да слагам нищо хидратиращо след него ми е комфортно.
Маската, както споменах няма да има свършване :)) Това не е нещо отрицателно, а даже позитивно, тъй като много обичам да си имам неща в банята, които ми свършват нужната работа за кратко време. Като например тази маска, която е нужно да държа едва 2 минути.
После усещам как косата ми е мека и добре разплетена.
Не знам дали само от серията но косата ми е доста по-еластична и бляскава. В началото комбинирах двата продукта с Kerastase Ciment Termique, но нещо не се съчетаха добре особено, когато оставях косата си да изсъхне без намесата на сешоар. Бързо се омазняваше. Вероятно претоварена от самите продукти. Смених с това и всичко се подреди.
Поради тази причина задържах толкова това ревю. Иначе продуктите за коса са едни от най-бързи за анализиране продукти и ревю.
Цена: шампоана - 9,99лв, маската 11,99лв
Количество: шампоана - 250мл, маската - 200мл
Можете да намерите в: много скоро по магазините (ще обновя щом това се случи)

*Продуктите  са ми изпратени за проба, но не ми е плащано да пиша за тях и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с тях.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!