P2 Madison Square [ревю]


Официално е есен и не мога да кажа, че скърбя за лятото. Таз годишното бе пълно разочарование за мен, ако не броим септември, който оценявам напълно и му позволявам да е най-хубавия месец в годината за мен :)
С най-голямо нетърпение пазех мини колекция от червила подходящи за студените дни и сега не мога да си избера кое по-напред да пробвам и споделя пълни впечатления тук. Хауса е пълен и с други продукти, поради което се извинявам за липсата ми тук.. отново.

Едно от червилата в тази есенна селекция се откроява поради сантиментални причини за мен и понеже е на немски бранд.. знаете колко много обичам да съм колекционер на различни марки особено недостижими за нашите ширини, реших то да получи първо внимание от мен и днес ще му направя ревю.
С P2 се сблъсках неотдавна в немска дрогерия преди пет години някъде, но нещо не ме грабна щанда им. До ден днешен съжалявам, че е имало период, в който да не разбирам много от марки и подмина точно тази. Същото важи и за KIKO, чиито магазини просто ме отблъснаха с лошата си подредба и миризма.. Следващия път ще се прежаля ;)

Изглежда това ревю ще е пълен хаос, затова започвам по същество за красивото винено червило на марката 042 Madison Square, което аз продължавам да нося пестеливо нанесено и добре прелято с помощта на техниката потупване с пръст. 
Не е умишлено. Просто така цвета се превръща в по-подходящ за ежедневието и въпреки това си излъчва есенните нотки.
Не си мислете, че не съм изпробвала пълния капацитет на цвета, но той е по-скоро за някоя студена есен и ме притеснява мазната консистенция да се окаже прекалено кремообразна и червилото да се разтече, затова задължително препоръчвам при такава формула и цвят молив за устни.
Нито веднъж не съм усетила дискомфорт с тази формула, затова горещо препоръчвам за сезона и на тези от вас със сухи устни.
Колкото до трайността.. Честно казано не съм имала очаквания да е 5-6 часа например и не е, но не изчезва и супер бързо, че да се налага да повтарям цвета пак и пак.
Много харесвам това червило, ако изключим леко невзрачната му опаковка. Поне е здрава и още по-готино е, че продукта има име, а не просто номер. Обожавам продуктите да имат имена :)
Ако срещна тази серия при някое посещение в Германия задължително ще си купя още цветове!

Цена: €1,95
Количество: 3,9g
Можете да намерите в: ДМ Германия

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!