№7 палитра за вежди [ревю]


Споменах тази малка палитра в последния си пост и реших, че не е късно или излишно да ви я покажа подробно, въпреки че по нашите магазини не можете да намерите марката №7.
Палитрата е специално за вежди. Самата тя е изградена от картон и в нея са поместени сенки и липсващите на снимката - молив, пинцети и четка с гребенче. Последните два уреда бяха почти веднага извадени от нея, но държа да отбележа, че бяха с прилично качество и определено, ако пътувам биха ми служили добре.
Има и инструкции от вътрешната страна на капака в случай, че наистина сте нови с рисуването и попълване на вежди, а и за кратко упътване кой продукт за какво е.
Преминавам към сенките, които са четири цвята. Има светло розов цвят подходящ за поставяне под веждата. Изглежда нетипичен избор на пръв поглед, но на кожата розов отенък на се проявява. Поне при мен, не.
Следващите три цвята са по-нормални за идеята попълване на вежди :) Има светло сивкав цвят, който аз намирам за универсален за всички хора. Другите две кафяви сенки ползвам по-рядко и обикновено ги смесвам.
О, да! Това, на което най-много се радвам е, че тази палитра ми дава възможност да си смесвам цветовете до получаване на желания резултат от мен.
Аз използвам ъглова четка за попълването на веждите, която поставя продукта по-концентрирано и може да рисува тънки линии имитиращи косъмчета.
Колкото до самата консистенция на сенките, те са доста ронливи и не много пигментирани. Максимума от пигментацията им изваждам с ъгловата четка.
Мисля, че е плюс за мен слабия цвят, който дават, защото дори и да ползвам само тъмната сянка няма да се озова с прекалено тъмни вежди до такава степен, че да не се синхронизират с косата ми и стоят изкуствено.
Тук нанесох с ъгловата четка и няколко пъти повторих за максимално проявяване на сенките.
Мисля, че си личи в края на пробите как цвета изчезва и тяхната прашливост. Може да получите и ясна представа за пигментация на розовия цвят ;) Него го нанесох с пръст.
Молива допълва комплекта, но и преди съм споменавала, че не е това моя продукт, така че не мога да дам пълно и обосновано мнение за неговите качества, но пък ви демонстирам цвета ;)

Палитрата е сладурска и може би. липсва само някакъв тип гел за вежди, за да запълни до край комплекта :) Определено чрез нея имах сполучлив досег до №7 :))

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!