NOTD: Sally Hansen Scarlett Fever

През 2015 сякаш марките на българския козметичен пазар увеличиха бройката си. Sally Hansen може да се счита до някъде една от тях, тъй като вече лаковете на марката са налични  в някои родни дрогерии, докато до преди месец ги намирахме само в Сефора.
 Забелязах, че у нас се предлагат две от линиите им.. тази с гел ефект (всички са луди по темата явно!) и Complete Salon Manicure.
Сдобих се с лак от Complete Salon Manicure серията с име Scarlett Fever. Почти не съм спирала да го нося вече месец и мисля, че има какво да споделя относно формулата и цвета.
 Четката е по мое скромно мнение заради малкия ми опит по темата маникюр ;) Та, тя е срадна големина. Напомня ми за тези на OPI, но е по-къса от техните.
Удобна е за нанасяне на лака и бързо си паснахме!
 Консистенцията на лака е много плътна и покривна, както подобава за такива цветове. Може да се носи на един пласт, но аз предпочитам да сложа и втори за пълна покривност.
 Бутилката е много елегантна и стилна. Честно казано май може да открия нова любов сред лаковете предлагащи се на пазара ;) Готова съм да се сдобия с още такива бутилки!
Лака изсъхва супер бързо и самостоятелно има невероятен блясък. Тоест без топ лак. На моите нокти се задържа за дълго време в добро състояние за разлика от други лакове.
Цвета Scarlett Fever е страхотен за есента! :)

Цена:около 15лв

Количество: 14,7мл
Можете да намерите в: DM  в The Mall (за сега)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!