Грим за деня: Последни слънчеви дни // FOTD: Last summer days

Напоследък се чувствам доста виновна, че блога остана позабравен след пътуването ми към София и после седмицата с всеки ден видеа в канала. Откровено си признавам, че нямам мисли в главата си свързани с продукти за ревю, защото съм развълнувана от новите придобивки плюс съм в тескаво търсене на нов фон дьо тен след като любимеца ми през последните месеци се оказа, че ми причинява кожни проблеми :(
Някаква каша е настанала в главата ми и не мога да подредя мисли да пиша, но днес преди да изляза да се насладя на слънчевия ден, като за последно ;), взех фотоапарата и щракнах няколко снимки за нов пост. Идеята ми е да ви споделя с какво се гримирах и да дам малко мнение за част от продуктите :)

 Днес бе и първата проба на тези четки, които получих вчера. Не знам дали сте попадали на сайта на българските четки Fancy witch*, но аз много се вълнувах за първия си досег с тях. Мога да отбележа колко са меки и че определено ще има известно време на разучаване, докато им разпределя роли за моето ежедневно гримиране.

Споменах за трескавото търсене на фон дьо тен, нали :)) Харесала съм си Dior STAR и в малката кутийка на Sephora имам отсипка от него. За сега мнението ми е на кантар. Не е супер покривен, цвета ми пасва и като цяло издържа прилично и в по-студени дни, и в супер голямата жега днес. Не знам. Има още един шанс да го опитам и преценя. Вътрешно много го желая ;дд
Откакто бях на гости на Софи, съм се зарибила по коректора Rimmel Wake me up. Той определено е за дните, когато съм се наспала и ми харесва нанесен с пръсти. Озарява приятно и нека споделя интересен факт за него.. С годност две години е :)
Насипната пудра на NARS не съм забелязала с каква годност е, но изглежда ще я имам цял живот ;д Не протестирам, защото тя е оръжието ми за хубава кожа пред камера и е единствената пудра доказала с е в моите очи. Искам да наблегна на факта, че тя не матира. дава един красива сияен ефект и леко блърва лицето.
За малко да пропусна Camouflage на Catrice :) За него пък открих днес перфектната четка в лицето на малката с отсечен край (първата от дясно на снимката).
Минавам на гела за вежди. Добри новини.. открих този на Essence (защо за Бога липсва на снимката ;дд)! Е, не е лош, но аз все още мисля за стария ми на Catrice. Има време да ми се докаже. За протокола аз си избрах светлия нюанс от наличните по стелажите на марката.
О, преди него сложих и малко сенки от палитрата на №7. Нещо съм я подхванала напоследък и обмислям ревюто и тъй като марката не се предлага у нас.
За бронзант и контур нанесох от шоколада на Too Faced. Него и ружа NARS Sin съм ги извадила доволно да седят в готовност за есента, която нали уж беше дошла?? Не, сериозно!Днес си представях един студен есенен ден и бях замислила такъв топъл тоалет, но уви бе по-топло от всеки друг предходен ден през седмицата ;д
За червило нанесох с пръсти това на P2, което между другото е наситено бордо в гилзата. Мазничко е и в последно време го нося така леко нанесено :)
От очния си грим съм разочарована от финалния резултат. Опитах да направя отново опушената очна линия от преди няколко дена, но уви не се получи. Използвах любимия си молив на Rimmel в кафяво и спиралата на Make up Forever Smoky Extravagant, която е наистина на голяма оферта, но не е моята спирала и я позлвам поради факта, че си дадох парите за нея и се държи добре на влажния климат тук, тоест не ми създава проблеми, ама ефекта върху моите мигли е разочароващ.
Това е от днешния пост и в края му искам да ви помоля да изразите мнение за Dior STAR. Как ви се струва?

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!