The Mascara Edit | Много спирали [ревюта]

Времето минава много бързо, както често си повтаряме. Юли си остава един много шантав месец за мен, а прехвърляйки мислено миговете от това лято се досещам, че измина месец, откакто обнових техниката, с която снимам за блога и канала плюс от скоро е факт и собствения ми домейн. Ураа!
Големи промени покрай хобито ми, но се оказва, че имам още един пост със стари снимки, които бяха подготвени преди теста на продуктите. Общо взето ще е пост в памет на съвместната ми работа с добрия ми стар фотоапарат, който излиза в пенсия и се преквалифицира във влог камера.

Понякога се чувствам сякаш пътешествието да откриеш добра спирала, която да отговаря на личните ми нужди и подрежда, ама точно моите мигли в перфектна форма, е мнооого дълго.
В момента например разполагам с четири спирали на утвърдили се във времето дрогерийни марки и мога да заявя, че само една работи перфектно за мен, но и тя има някой друг кусур. Всъщност всеки един продукт има и се стремя да подхождам винаги с мисълта, че даден продукт може да не се окаже моя, но пък някъде там по широкия свят някой го обожава поради ред причини и все повече вярвам, че личния вкус винаги е водещия елемент при накланянето на везните във финалното мнение.
След дългите размишления е време да отделя няколко изречени за опита ми със всяка една спирала на снимката по-долу. Предварително се извинявам, че не съм снимала за доказателство миглите си, но на 4/3 от тях имам посветени отделни постове или клипове.

Rimmel Wonder'full Wake Me Up*
Със спиралите на тази марка, нещо не се имаме. Напоследък си нося тази с мен в случай, че ми е нужно подновяване на спиралата или нанасяне в последния момент :Д Има странна идея зад формулата и.. да мирише на краставица. Не знам дали искам спиралата ми да има аромат обаче. Абстрахирайки се от това мога да заявя, че дава задоволителен ефект, но много бързо той изчезва. Не мога да се изразя точно, че не задържа извивката ми, защото аз си има естествена, но сякаш миглите са оклюмали и без особена следа от туш в края на деня.

 Обща оценка: 3/10

Maybelline Lash Multiplying
Невероятен ефект придава на миглите! Това е личния ми фаворит от всичките. Днес за пореден път в края на деня се любувах на прекрасно разделените ми и обемни мигли. Определено след над 8 часа навън си личеше, че съм си сложила спирала и миглите ми бяха невероятни. Планирам да се запася с още една бройка или да я купя пак, като свърши.

 Обща оценка: 9/10 (заради прекалено течната формула в началото, а и винаги може повече ;))

Revlon PhotoReady 3D Volume*
Крайния резултат с тази спирала също ми допада и мисля да я изразходя до край, но четката е малко по-твърда за вкуса ми. Туша от друга страна не е прекалено течен и е удоволствие да се работи с него. Поне за мен. За съжаление в горещините не издържа и се размазва много при мен.

 Обща оценка: 7/10

Max Factor Masterpiece Glamour extentions
Най-чудноватата четка от всичките притежава тази спирала. Нейните дълги власинки на четката са в края, а късите от вътрешната страна, тоест към дръжката. Хубаво разделя миглите и главно им дава дължина. Все пак обема ми липсва, когато я нося и макара да пасва идеално на ежедневен грим не ми допада резултата с нея. Просто си търся обема и тя също ми се размазва.

 Обща оценка: 5/10

*Продуктите са ми изпратени за проба, но не ми е плащано да пиша за тях и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с тях.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!