My current wishlist | Мечтани продукти

Не знам дали при вас е лошо времето, но тук при нас за седмица стана есен. Аз ли съм назад със бройката на дните, обаче си спомням, че винаги хубавото време си е отивало някъде около 15ти септември. Както и да е.. Напоследък нямам вдъхновение да пиша тук плюс си давам сметка за супер набързо заминалото си скучно лято 2015. За мен то се оказа пълно разочарование, а говорейки с много мои познати от различни възрастови категории.. и за тях :(
Днес реших да изместя лошите мисли с други по-приятни за нови покупки :))) И май, май е изминало дъъълго време от последния ми такъв пост. Добре признавам си, аз не не разкривам често желанията си. Не ми е навик просто.
Сега седнах и си направих списък с няколко много силно желани от мен неща, които са:


1. четки за грим Zoeva Golden Set - бях на крачка от това да ги притежавам, но уви умниците от PayPal или сайта на марката просто не приеха моята карта Visa Electron. И не намирам отговор на неуспешните си над 5 опита да платя при условие, че друг път съм ползвала услугата PayPal успешно. А, само най-близките ми знаят, че въздишам по този комплект от половин година и желанието ми да го притежавам още не е стихнало, но бе жестоко секнато от процедурата на поръчване.
Ще направя още опити или просто някой добър приятел от Германия ще ме сдобие с тази розово-златна красота. Искам да отбележа, че извън това колко са красиви четките ме плени и подбора, защото са точно тези, които бих ползвала най-често.

2. гъбичка за лице Beauty Blender - да, определено искам да си обновя уредите за поставяне на грим. Тази гъбичка  е толкова популярна и не съм чула някой да твърди, че двойниците и я надминават. Аз ще бъда много взискателна към нея признавам, защото тази на Real Techniques, която е една от популярните имитации, се разруши за отрицателно време при често ползване и просто наистина очаквам нещо сразяващо, като качество, за нещо три пъти по-скъпо. А, колко харесвам ефекта от тези гъбки е причината да ме интересува ;)

3. гел за вежди на Essence - Рали, ако ми четеш поста..Ти си виновна, че в последните дни ми стана интересен този продукт. Много си държа на любимия от Catrice, който е на свършване и сякаш искам разнообразие с нещо, което изглежда много наподобява всеизвестния гел за вежди Benefit Gimmie Brow.

4. Charlotte Tilbury Filmstar Bronze and glow - даже какъвто и да е продукт от линията на тази жена би ме зарадвал. Уникални продукти! Постоянно въздишам по тях. Изглежда сякаш се нанасят с лекота и е удоволствие да се гримираш с тях. А, дуото е с невероятен дизайн и замисъл :)

5. YSL Tint oil - тази марка  е майстор в правенето на иновативни продукти за устни. не веднъж съм и се доверявала, впечатлявала от нея, но друго си е, когато видиш продукта на приятел.. Меги, да, пак ти си виновна и Кристин да не се крие и тя.
Звучи ми, като идеалния ежедневен продукт за есента и зимата :) И си харесах цвят ;дд

6. MAC cosmetics - имам голямо желание да притежавам много неща на марката, но както знаете във Варна няма техен магазин и единствените им страната са в София. В последно време горещо желая MAC Coffee молив за очи и червило Mehr или някое от така често споменаваните любимци на Кайли Дженър.

7. Vichy грижа за кожата - сдобих се с измивна пяна за лице на марката и покрай нея започнах да тествам и крем за лице на марката. За сега съм доволна и тъй като отдавна искам да опитам хидратиращия серум мисля да се насоча към марката. Освен това ми похвалиха техен фон дьо тен, дегримиращ продукт и списъка с желания се умножи :д

Това е от днешния спонтанен пост. Би ме зарадвало да прочета вашите най-желани продукти, с които искате да се сдобиете ;)

*Снимките са подбрани от Интернет

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!