Stila Smudge Crayon Antique [ревю]

Казвала ли съм ви някога, че най-най-най-любимата ми палитра за всички времена е Stila In the light. Вероятно много пъти :))
Сега я съчетавам с един нов продукт в ежедневния ми грим. Отново е на Stila е цвят сенки под формата на автоматичен молив.
На самия продукт са изписани няколко обещания, сред които факта, че е мултифункционален. Може да се ползва, като база за сенки или основен цвят, самостоятелно или в ролята на молив за очи. Освен това на скоро забелязах и надписа обещаващ да е водоустойчив. Да не ви обяснявам как онзи ден открих случайно с края му и острилка за самия графит ;дд Доста удобно и сега схващам идеята за приложението му, като молив.

Продукта наподобява малко по-дебел автоматичен молив. Опаковката е пластмасова и много лека. Цвета и наподобява самите сенки, тоест цвета Antique. Сенките бяха поместени и  в картонена кутия.
Самия цвят Antique е много красив и според мен това е розово злато. Има премерен блясък, повече влизащ в категорията металически. Все пак цвета не е ярък или шантав. Може да се причисли към неутралната гама и самостоятелно за ежедневието е много удачен избор.
Първия път, когато нанесох тези сенки само за пробата на новия си продукт от Stila, бързах много и не сложих база под тях, макар че за мен е задължителна стъпка с моя мазен клепач. Нанесох цвета и излязох. Била съм навън  в топлото време поне 6 часа преди да се прибера отново и сваля грима си, а тогава бях поразена как сенките не са се събрали и цвят има още на клепачите ми. Направо не можех да повярвам.
От ляво на дясно: Maybelline Color tatto Bad to the bronze, Stila Smudge Crayon Antique, Rimmel Scandaleyes 100 Rose Gold
Комбинирала съм много пъти Stila Smudge Crayon Antique с други сенки, слагала съм база под него и т.н. Винаги не ми изневерява с издръжливост.
Досаден ми е единствено факта, че бързо трябва да се преливат, защото съхнат бързо, а веднъж изсъхнат ли се бетонират и не мърдат :) Абсурд е да си нанеса от цвета и на двете очи,защото, докато се занимавам с  преливката на едното, върху другото цвета вече ще се е запечатал :)

Лично аз с по-мазни текстури сенки се доверявам на пръстите си да ги разпределя по клепача равномерно, но и с четка се получава добре с тези. Първо разбира се поставям от цвета директно от стика, а понякога при желание за акцентиране на определени части повтарям с него без да минавам върху цвета повторно с четка или пръсти.

Цена: £14
Количество: 1гр.
Можете да намерите в: онлайн сайтове за козметика

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!