L'oreal INFALLIBLE 24H-matte [ревю]

Когато бях в София тази пролет и се видях със моите така често споменавани от мен Ани, Кристин и Меги, на нашата маса имаше един продукт, който от първото пробване на ръката ми, ме спечели и щом се прибрах вкъщи веднага го поръчах.

Мисля, че многобройни пъти съм споменавала характерните черти на моята кожа и какво очаквам от един фон дьо тен, но представям си, че има читатели, които за пръв път отварят блога или да речем само за този пост, а и аз променям постоянно изискванията си.

Нещо което няма изгледи да се промени е ужасно бялата ми кожа. Всъщност аз не си я давам, колкото и странно да изглеждам щом ме огрее слънцето през лятото ;дд Заради цвета и често си блъскам главата пред избора от цветове на продукти за лице.Всъщност точно тази линия е много близка до моя цвят. Масово хората се оплакват, че били много розови цветовете. Е, аз съм  с такъв подтон и не мога да се оплача, а дори се радвам. Но съветвам тези от вас неутрален тон да избирате внимателно цвета си. Моя е 10 Porcelain и буквално се сля с моя естествен.


Фактически L'oreal INFALLIBLE 24H-matte обещава матиращ ефект до 24 часа. Аз не съм го носила толкова дълго, защото е лудост да имаш цял ден и нощ грим на лицето си.
Сигурно доста момичета с мазна кожа тръпнат в очакване да кажа "Матира ли?". С моята комбинирана кожа преди големите жеги да бъдат реалност бях във възторг от това как без пудра изкарвам нормалното си ежедневие матирана и без нуждата от матиращи листчета. Бях много щастлива и че самия финиш, не е супер мат. Има някаква умереност и дори да напластя не става "cakey".
Дойде юни и сега в това горещо време фон дьо тена се предаде. Лично аз знам, че почти няма как да се надявам на по-добро положение с какъвто и да е продукт, но ми липсват дните, в които се гледах в огледалото и всичко беше повече от перфектно.


Опаковката си е много удобна. Тубичка с тънък накрайник и освен това побира мъничко милилитри над стандартно разпространените опаковки. За Американския пазар са я направили плоска. Нямам никаква идея.. защо, но продукта си бил същия според сравненията, които изчетох.

Този фдт не е особено гъст, но не и течен до такава степен, че да се свлича от ръката. Седи си на място и после лесно се слага дори с пръсти. Покритието очаквах да е по-голямо, но е леко до средно.
Не съхне на секундата и дава нужното време да се рапредели по лицето и разнесе с четка.


Мисля, че съм доволна от покупката си, но май ще си търся аз спрея за матиране, че иначе ще съм, като мазен тиган в лицето цяло лято. С пудра не смея да комбинирам продукта, защото ми идва прекалено матов за вкуса. Няколко пъти обаче положих на лицето си малко в моменти, когато снимах за канала :)

Днес пускаме заедно с Кристин и Меги ревютата си на този подукт, затова ви приканям да погледнете и техните блогове, за да прочетет какво мислят те за L'oreal INFALLIBLE 24H-matte :)

Цена: около 20лв
Количество: 35мл
Можете да намерите в: българските сайтове за козметика - Parfimo и Enzo

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!