Четири от Rimmel (мини ревюта)

Последната година издигна в очите ми Rimmel , като марка. Нямахме добра първа среща преди време и опита ми с техни продукти нататък във времето промени мнението ми. За момента ми остава само да пробвам техен фон дьо тен и пудра и съвсем ще съм обходила всички категории за грим от техния арсенал.
Днес ще пиша за последните неща, които опитах на тази марка:
Реших да започна със спиралата им Scandaleyes Extreme*. Ще се повторя, че обикновено подминавам техните спирали. Чудесен е факта, че са достъпни, и това ги прави доста предпочитани от хората включително и моите приятелки. Нито веднъж не съм забелязала на тях да не им се размазва спиралата, а това  е нещо, от което бягам в предвид, че нося лещи и очите ми често биват раздразними. Тази есен се влюбих в опаковката на спиралата им с арганово масло, обаче размазването беше на лице и се разделихме.
Сега нося често Scandaleyes Extreme и вероятно сте гледали добрите ми първи впечатления от нея. Тогава също леко ми се размаза спирала, но не бе нещо драматично. След като формулата малко дръпна и се посгъсти, но не прекалено много, все още е сравнително течна, мнението ми остава същото. Ефекта е добър. Извитата част на четката дава повече обем и ги повдига, а плоската малко я избягвам, защото тя удължава и леко сплъстява. Туша е наситено черен. Въпреки това малко се размазва от време на време и не обичам ефекта на сплъстени мигли. Не бих ви я препоръчала горещо, но не бих я вкарала във списъка със лощи спирали и неуспещни продукти.
Същото важи и за неутралния молив Nude отново от серията Scandaleyes. Обожавам тези моливи и съм запланувала да купя поне още три. Много добра трайност имат, мазни са, добре пигментирани и с голямо удоволствие използвах почти до край кафявия 003. Взех този имитиращ кожен цвят нюанс заради всички хвалби в Интернет. Не мисля, че е нещо, което да не трябва да изпуснете. Вероятно обаче, ако сте страстен колекционер на гримове, ще поискате да го имате. Наистина отваря и ободрява погледа, но през деня почти няма голямо значение, че съм го сложила, защото постепенно изчезва. Сякаш не е траен толкова, колкото кафявия. Лесно се нанася, пигментацията е задоволителна и с едно минаване, ползвам го, но не съм влюбена в него и откривам, че често го пропускам.
На скоро похвалих сенките под формата на молив в розово-златния цвят. Пълното им ревю може да намерите на този линк. Единствено мога да допълня, че все още не съм спряла да ги нося със същия ентусиазъм.
Нека сега разнообразя с продукт за устни. Като любител на червилата не бях заинтригувана от новите им глосове, саамо леко заинтересувана J Опаковакта е доста изчистена, като цяло напоследък Rimmel доста се потрудиха за красивата визия на теhните продукти, по мои впечатления. Гланца не лепне, което е най-важното за мен. Сякаш с попиването леко обаче започва да лепка и се усеща силиконов (има в състава си силикон). Сравнително издръжлив е, но ако хапвате след като е нанесен, не очаквайте, че ще остане на устните ви. Придава огледален ефект на устните и моя нюанс Glossaholic* не дава много цвят плюс няма видими блестящи частици. На светлина в гилзата се виждат фини брокатчета. Честно да ви призная мирише доста евтино и отвратително. Всъщност аз ненавиждам аромата на всички продукти за устни на Rimmel освен на червеното им червило от серията с Кейт Мос.
Глосовете са приятни, чудесни за тинейджърки, но нищо прекалено забележително и вдъхновително за моята душа вярна на червилата. Има интересен апликатор и красива опаковка, които одобрявам.


Това са моите мнeние за тези четири продукта на Rimmel. Бих сe радвала да прочета препоръките ви онтосно бранда и вашите техни любими продукти :)

*Продуктите са ми изпратени за проба, но не ми е плащано да пиша за тях и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с тях.

3 коментара

  1. От всичко, което си показала съм ползвала само молива и много ми харесва и на мен. Първия го подарих на майката на приятеля ми, защото много го хареса. Поръчах нов, използвах го веднъж и явно не го бях затворила, защото го открих изсъхнал. Не съм го купувала отново, но съм сигурна, че по някое време, ще го направя.
    Иначе имам варианта в taupe. Използвам го често и също ми е любим, умирам си за такива цветове, не е супер пигментиран обаче, иначе щеше да е незаменим.

    ОтговорИзтриване
  2. Повлияна от доволните блогъри и аз преди година-две много исках Nude молива. Все още го нямаше в БГ, а в сайтовете, които знаем всички, беше изчерпан. Накрая все пак успях да се сдобия с него и.... не се сработихме. :/
    Трябва очите ми да са кървясали, че да видя разлика. :) И наистина много бързо изчезва, при което се напластява в слъзната част и изглежда дори грозно.
    Бях забравила за съществуването му и ти сега ми припомни да го потърся и да го помъча още малко, но на подвижния клепач само...
    За останалите продукти нямам мнение. :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Аз пак го нося и не разбирам какво му е невероятнот, като има и други марки с подобни цветове :D
    Поздрави и на теб :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!