Подлагам на тест Realash

Предполагам мнозинството от моите читатели следи и останалите бюти блогове и сте срещали ревюта за този серум. Аз също получих любезна покана да опитам магическия продукт за мигли и веднага се съгласих, защото обожавам дълги и обемни мигли и не, че моите са лоши и съм недоволна, но както една моя учителка винаги възкликваше "Винаги може повече!" :)
Преди да започна три месечния тест, ще ви запозная с продукта и ще снимам моите мигли сега. Между другото мисля, че съм споменавала в някоя от публикациите назад моя дискомфорт с очите и покрай него изгубих някоя друга мигла и сега действително искам нещо да подобри положението.
Получи се леко creepy колаж, но се постарах максимално да си заснема миглите от различни ъгли. Снимките са правени на лице без грим, затова извинете близките кадри с моите пори ;)

Обещанията са:

  • 25% по-дълги и 84% по-гъсти естествени мигли след употреба
  • подходящ за мъже и жени с чувствителни очи
  • дерматологично тестван
  • формулата на  REALASH  е създадена от натурални съставки (не бива да се ползва от кърмещи)
  • подобряване в състоянието на миглите само след 30 дни.
По първи впечатления:
  • серума бе опакован в целофан и това ми вдъхва доверие, че не е отварян преди това
  • четчицата, с която ще нанасям течността е тип писец на очна линия
  • продукта мирише силно и леко странно
Освен това е възможно да се ползва от хора, като мен, с лещи. Само е нужно да се свалят и след употребата да се изчакат петнайсет минути. В съдържанието е упоменато, че серума се ползва веднъж дневно и не необходимо да се маже голямо количество.

Това не е ревю на продукта, а кратко представяне. Желая, обаче да споделя, че той се предлага в няколко разфасовки. Аз съм получила най-малката, но достатъчна, като количество според марката да направи миглите ми изразителни :)

Сега ще се посветя на едномесечно ползване и точно на същия ден от идния месец ще споделя моите отзиви.

*Продукта ми е изпратен само и единствено за проба. Мнението ми за него ще се обосновава единствено на опита ми. Не ми е плащано допълнително, за да пиша за него.

4 коментара

  1. Хахахах, ще чакаме резултати :)

    ОтговорИзтриване
  2. И ако вземат и ти станат огромни и дълги миглите колко завистливи коментари ще отнесеш ;) Много са ми интересни тези продукти, защото други тествали подобни чудеса в шишенца определено имат разлика преди и след, но мен малко ме притеснява състава им.

    ОтговорИзтриване
  3. Хаха.. Ами и аз се надявам да бъде един успешен тест. Колкото до състава, аз гледам да внимавам умерено и да не се вманиачавам много. Доколкото знам сега продукта е с обновена формула. Стискам си палци да е по-полезната ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!