NOTD: Перфектното кобалтово синьо

Сигурно най-неспирно съм търсила да намеря през годините точно перфектният кобалтово син лак. Такъв, който да нанасям с един пласт и наистина да е наситено син нюансът. Неочаквано го открих именно сред широката гама лакове на H&M Beauty. Бяхме с Деси от Dessytalks в магазина им и тъй като тя много хвали марката, аз си казах: "Ще си избера един за проба!"✨
Като цяло се бях засилила все към сините им лакове и накрая съвсем доволно двете с Деси си излязохме с цвета Lapis Lazuli.
Последното място, където мислех, че ще намери любимият ми нюанс на синьото си мислех, че ще е H&M. Предишните ми опити с техните лакове също са били успешни. Виждам марката, като място, където пазарувам дрехи, затова и се радвам, че Деси беше с мен и нейните хвалби бяха затвърдени и от мен.
Lapis Lazuli нанасям на един или два пласта. Аз съм доста щедра с дебелината на пластовете при лаковете. Общо взето не всяка формула приляга на моята техника 😄

Обикновено поставям един средно дебел пласт на ноктите и след това приключвам с лакирането. Колкото по-плътна е консистенцията на лака, толкова по-лесно ми е. Не трупам слоеве, а с моите нокти открих това е метода за по-издръжлив маникюр.
Конкретно при този лак си поставям един средно дебел и по мое желание слагам още един тънък.
Съхне бързо и четката е от широките. Въобще нямам забележки към този лак даже съм супер щастлива за това откритие. Нося го нон стоп. Само веднъж смених с някакъв по-неутрален цвят и съжалих, защото съм свикнала на Lapis Lazuli и ще е неизменна част от рутината ми за това лято.

Количество: 8мл
Цена: 9,99лв

Можете да намерите: в магазините на H&M

8 коментара

  1. Мда, определено мазните кожи не се разбираме с блясъка му :)

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен ми се щеше да е една идея по-лека формулата и по-лесно да попива, но пък при мен имаше ефект от 9 мострички нанесени сутрин и вечер. Наистина тена стана по-равномерен, но пък фините пори са си същите.

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен не ми допада перления цвят на серума, но пък не го забелязвам през целия ден върху лицето ми.Гледайки снимките ти обаче от други публикации виждам, че кожата ти е доста по-светла като цвят от моята, та може на това да се дължи. Забелязах изравняване на тена още на 5-6 ден, но пък промяна в размера и състоянието на порите не видях. Явно при всеки е различно. Но и аз не бих си купила пълният размер :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, все пак става въпрос и за цена близка до продукти от високият клас козметика. Мда, аз съм доста бяла. Няма цвят, който да не си личи на лицето ми и заради това избора на цвят за база при мен е много труден :(

      Изтриване
  4. Серумът е определено за суха кожа.Аз лъсвах брутално с него за няма и час след нанасянето му и няма пудра на света, която да матира положението :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Блясъкът на частиците също засилва лекото лусване, както казах и бих си представила, че пудра отгоре не ретушира всичко, защото аз използвам основно мат фдт-ни с ит средна до пълна покривност и пак приличах ма тиган непрекъснато. От скоро не беше ми се случвало ;(

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!