YSL Rouge Volupte shine in Fuchsia in rage



 Здравейте!

Запазих момента, в който ще ви покажа новото си най-любимо червило, когато вече съм без брекети и мога на воля да ви се усмихвам с него на снимки ;р Вече близо месец съм без тях и съм много доволна от резултатът ;) 

Извинявам се, че не съм забелязала моя пропуск във видеото да говоря за продукта при условие, че е към любимите ми продукти за изминалият месец и е голяма грешка поради факта, че не много, а ужасно много го харесвам. Ревюто със сигурност ще е позитивно, предупереждавам :)) 


YSl Fuchsia in exes #19 е нетипичен цвят. Именно за това ме грабна в него.Както ясно се вижда от снимките това е ярък съдържащ лилаво в себе си нюанс. Нанесен на устните повече прилича на цикламен цвят или за мен по-точно се определя, като фуксия ;)


Нансянето е много приятно. Червилото лесно се нансяна, направо хлъзга или маже, като масло ;) 
Да, доста е балсаместо и с този тип червила проблемът е, че бързо изчезват от устните. С този цвят е обратното. Наблягам на 'този цвят', защото за наситените тъмни цветове е характерно да са по-трайни. Признавам с ядене и пиене се ускорява изчезването на червилото и със сигурност блясъкът пада, но винаги мога да разчитам с едно нанасяне, че ще имам нещо на устните дълго.


Предпочитам това червило за вечерни излизания. Когато се прибера и мицеларната ми вода трудно сваля остатъкът от него. Пробвала съм да го нанасам повторно и така цвета още повече се впива в устните ми и не иска да изчезва. Споманех впива, но в такъв смисъл, че все едно естествено сте с този цвят, във никакъв случай впиване в линийките на устните. Сигурна съм, че не ми се е случвало да изчезне само, винаги го нансям и после свалям с дегримиращо средство.

Червилото има аромат на манго, който е доста силен. При първите ми ползваня много ми се набиваше и дразнеше обонянието ми. Сега ми идва освежаващо и като още един бонус на продукта. 
Не мога да не спомена и красивата визия, която грабва всеки ;)

Определено ми е топ продукт в ежедневието и дадените 61 се оправдават. Не мога наистина да кажа нещо отрицателно. Чивала съм, че по-светлите цветове от линията са по-разочароващи. Лично аз смятам да се сдобия с още от тези червила и със сигурност следващото ми ще е неутрално и удачно за деня.

 Съществува опцията да поръчате от интернет и да спестите част от цената. В момента feelunique има лятно намеление, което си заслужава погледа ;)

11 коментара

  1. И аз съм си харесала този цвят. Досега не съм имала YSL Rouge Volupte и мисля, че е крайно време да ги пробвам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля, че с този цвят няма как да сбъркаш. Самият нюанс е интересен ;)

      Изтриване
  2. Жесток цвят и ти отива много! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви за комплиментите момичета!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотен цвят и определено много ти отива! :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!