TAG: Живеем в женско царство


 На скоро се създаде един изцяло женски ТАГ в българското блог пространство и аз бях една от първите, които Петя покани да отговорят. Мими също ми отправи покана и нямаше как да не побързам и аз да се включа с пост по темата. Благодаря, момичета!
Реших да разнообразя този въпросник с грим вдъхновен от него, затова четете внимателно до края, където ще споделя кои са продуктите.

Не пропускайте да видите и новото видео на Shedd посветено на темата - Женско царство. Сигурна съм сте забелязали рекламата, която върви по най-популярните български телевизионни канали 😇



Какво означава една жена да живее в женско царство?
В моите представи светът няма как да съществува без двата пола. Създала се е представата за единия, че е по слаб и затова много от нас жените се питат какво ли би било, ако на нас ни беше дадена от самото начало властта. Мисля, че бихме показали на всички как нашата по-емоционална природа всъщност следва някаква логика и можем да се справим да сме на върха. 

Ако бяхте кралица, как щеше да се казва вашето кралство?
Ами сигурно Murfesihun, защото дадох на много важни за мен неща това име или етикет ;)
Кога се чувствате най-красива?
С малко грим (скоро обещавам ще го покажа) , добре стилизирана коса, което за мен означава къдриците да са под контрол и много семпли удобни дрехи. Към тоалетът ми напоследък добавям и часовник. Елемент, който придава на цялата комбинация много стил ;)
Какви дрехи ви карат да сте готова да покорите света?
Май по-горе дадох малък поглед над моя стил. Падам си по чисти линии и обичам силните акценти.
Според мен хората често пренебрегват силата на цветовете и как откриеш ли твоите тонове можеш да изглеждаш много различно. Включително убедително и уверено! При мен срещата ми с подходящия цвят за мен бе червеното. Друг, който преоткрих неотдавна, е кобалтово синият. Ако трябва да посочвам един любим в момента описващ изцяло мен, то това е той. Малко мисията ми да открия дрехи точно в него тон е трудна, но намират се ;)
Кой е ритуалът ви, с който се изпълвате с енергия?
Супер скучно и тривиално, но сутрешната ми рутина, която се състои от едни и същи стъпки още от гимназията. Ставам по-рано, правя си закуска и кафе, измивам лицето, а по-късно нанасям бяла козметика плюс грим... и всичките тези сутрешни приготовления случат ли се съм готова да атакувам света. Ако не успея, ми е странно и както се казва 'чувствам се не на себе си'. Имам и такива дни ;)

От къде намирате вдъхновение?
Напоследък Instagram и YouTube. От модни идеи и грим до рецепти, мъдри мисли и като цяло обожавам тези платформа. Винаги ме вдъхновяват! Понякога дори се разравям в случайните предложения и откривам нови любими профили.
Какво ви кара да се чувствате силна и непобедима?
Честно ли?! :д Когато съм сама и виждам, че държа живота си под контрол..  мога да разчитам на своята преценка и успявам. Миналата година ми се случи на няколко пъти и това бяха безценни моменти за мен. Малко е в стил "Аз съм голямо момиче и мога да се справя с живота сама!". Но повярвайте ми в такива моменти, трудно бих си дала независимоста ;)
Кое е най-важното качество за една жена?
Гледайки какво е отговорила Петя явно се касае за черти от характера. Според мен важното е да изглежда винаги убедително дори и в моменти, когато няма представа как да реагира. Тук не ви призовавам да си ползвате предимствата, че сте жена, а да си вярвате повече и предизвиквате постоянно.
Ако светът беше женско царство, кои са трите закона, които щяхте да прокарате?


1. По-малко безумното вайкане за килограми и всякакви изкуствено наложени критерии за красота, защото знаем те се менят постоянно и особено ние жените изпадаме в комични периоди заради тях. Всеки е красив сам по себе си! 

2. Без сравнявания и излишни драми от завистлив характер! Напълно ненужни са, защото те не ни носят добри емоции и развитие. Както е казала една моя мъдра приятелка и много други: "Колелото се върти!"

3. Стилът е нещо много важно, затова изгради го и накарай модата да работи за теб ;) Не бъди нейна жертва!
За този грим използвах:
фдт: Estee Lauder DW Stay in place
пудра: Revlon Nearly NAKED
контуриращ продукт: L'Oreal Infallible Sculpt
руж: TheBalm Pinstripe
хайлайтър: TheBalm Marry Luminizer
сенки: Pierre Rene Mocha
спирала: LÓreal Superstar
червило: Flormar 06 Cherry blossom
вежди: Catrice brow pomade + L'Óreal Brow artist
Това са моите отговори, а сега е ред да поканя още няколко дами да се включат. Много бих се радвала да прочета отговорите на: 
Ида
Мери
Деси
Ивана
Поли
Яна
*Постът е в колаборация с приложението Shedd

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!