Нужната доза хидратация с Uriage

Зимата у нас все още не иска да си ходи за мое огромно съжаление. При мен времето се отрази вътрешно и вънщно 😃 През януари определено бях с по-депресивно настроение и суха кожа. И за двете намерих лек ;) Днес ще направя ревю на последният продукт интергриран в грижата ми за кожата.
Когато тази огромна кутия пристигна при мен се зарадвах страшно много! Определено Uriage са вложили много старание и аз приветствам това отношение. За мен това е първата ми среща с марката и бях много развълнувана. Нямаше как да опитам всичко веднага. Даже имам неотворени неща от нея. Както се казва, нямам две лица 😁Може пък и скоро вие да бъдете изненадани с едно от нещата ;)
Мисля, че почти всяка зима имам под ръка един хидратиращ серум. Обикновено прибягвам до любимите ми марки в аптеката. Обожавам да си купувам грижа за кожата от там!


Uriage термален хидратираш серум за лице има доста компактна опаковка и на външен вид лъже, че съдържа по-малко количество от останлите му конкуренти в аптечната мрежа. Удобно ми е да го взимам с мен на път или в сака за тренировка. От друга страна, хич не ми допада плътната опаковка, през която не мога да следя колко съм изразходвала.
Продукта излиза през много икономична помпичка. Много интересно, но наистина излиза много пестеливо количество. За мен в повечето случаи са достатъчни две помпички.
Течността е леко безлезникава и след нанасянето остава лицето леко лепкаво на допир. Изчаквам леко да попие и нансям хидратиращият си крем върху серума преди да е изчезнало напълно това лепнене. Намирам, че така се комбинират идеално.
За мен продукта работи и ми помага много, защото през изминалият месец сухотата на лицето ми беше стигнала фаза, в която никакъв грим не можеше да се задържи върху него. Лицето ми направо се хранеше с фон дьо тена. Кожата изглеждаше повяхнала и от сухота изглеждаше все едно се бели с грим на лицето.
След серума всичко бе вкарано в нормите и гримът ми си стои добре. Усещам кожата си съживена :) Горещо препоръчвам Uriage термален хидратираш серум!
Колкото до останалите продукти от същата серия с термалната вода посветена на хидратцията.. 
Допадна ми балсамът за тяло, защото е лек, попива бързо и хидратира кожата ми достатъчно за по-студените дни. Мицеларната вода е приятна и определено по-комфортният вариант за мен сега, понеже не си усещам лицето опънато след нея. И термалната вода за мен се отличава със стабилната си помпичка сравнено с другите на пазара. За мен, като ефект няма разлика с останалите :)

Моят първи допир с марката мога да заявя бе успешен за мен! :) Оглеждам се за още продукти на Uriage.

Количество: 30мл
Цена: 40лв
Можете да намерите в: аптечната мрежа

*PR samples

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!