Тест на МНОГО спирали

 


Обожавам ефектът на спиралите за очи! След червилото това е продукт номер 1 за мен в грима. Съответно често тествам различни, а в края на тази пролет излязоха много нови на пазара, така че аз побързах да ги купя за тест и днес ще отразя моето мнение за тях тук.


Нека започна с най-любимата ми в момента, а именно Maybelline Bounce Curl. Тази спирала е леко извита четка и както преди съм споменавала, много харесвам подобен тип четки, защото обгръщат миглите много лесно и пасват на естествената извивка на клепача.

Тази година започнах да оценавам и леките четки с косъмчета. Нанасянето е лесно и някак меко. Разбира се, най-важното... тази спирала повдига миглите ми и след няколко пласта постигам либимите ми драматични мигли с обем, но без да бъдат сплъстени.

Мисля, че следващата снимки говори сама за резултата, който ми харесва още от първото нанасяне на тази спирала, защото самия туш изненадващо не бе много течен.


 

Казах ви! Ставам ценител на четките с влакна. Реших се най-накрая да тествам Worth the Hype на NYX Cosmetics. Формата на четката не е нещо ново или различно, даже има много спирали с подобен топ конусовидна. От опит знам, че тези четки работят за различните типове мигли и също различните вкусове за красиви мигли.

Тук формулата също не разочарова, тъй като не пристигна прекалено течна спирала и както тази на Maybelline харесва ми, че прави обем, но не слепва миглите и не стои тежко. И двете спирали

 се размазват минилано в края на деня при мен.



Тук ефектът е драматичен, но ми липсва повдигането, което Maybelline Bounce Curl дава на миглите ми.


Преминавам на най-бюджетната от всички, които съм тествала напоследък и тази, която използвам за визиите грим без грим J Wet N Wild Mega Length е с малка издължена силиконова четка. Сресва добре миглите и леко ги издължава. При напластаване може и да постигнете повече обем, но сравнено с предходните две не е толкова драматичен.



Допада ми много за ежедневието, понеже ефектът сляга през деня и ако нося лек грим и той е поизчезнал, някак визията е в синхрон и спиралата стои на място.


Следват две спирали с еднакви четки, чийто ефект уви не е идентичен
L Обожавам да намирам бюджетни алтернативи на продуктите от високия клас и този път силно се надявах да имам успешна находка, но уви! Сега нека първо започна с дрогерийната спирала, която е Max Factor XXL.



Изключително течна косистенция на туша и ако се сложат повече пластове миглите излеждат, почти като намокрени. Ефектът не подчертава добре моите мигли и е рядкост да кажа, че дадена спирала не работи за мен. Тази определно влиза в графата разочарования за 2022 година.

 


За разлика от спиралата на Max Factor, MAC Stack има повече зъбци на конусивидната четка и също формулата е по-гъста. Предполагам се досещате след като съм разочарована от едната и споменах, че понякога еднаквите четки не носят еднакъв ефект... да, тази ми харесва повече!

Имам една единствена забележка към нея и това е, че самият туш люти и дразни очите ми, ако част от спиралата е близо до водната линия. Аз винаги нанасям от корените и затова се случва дадено количество да попадне в очите ми или на клепача. Друга скоро не е предизвиквала подобен тип дразнение и държах да го спомена.


MAC Stack ми допада, като ефект, но откровено за цената и рекламата около нея, очаквах повече. След няколко седмици консистенцията се сгъсти и ми допада повече. Все пак не е лоша и от всички спирали на MAC Cosmetics е любимата ми!

 

А, коя е вашата спирала фаворит в момента и използвате ли водоустойчива спирала? Ще се радвам да споделите в коментарите!

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!