Червено през пролетта

 


Едва ли ще ви изненадам с избор на тъмно червило, обаче за точни този цвят си мечтаех от известно време. Имала съм подобен нюамс от друга марка и от миналата година не съм много наясно къде се скри това червило, но в съзнанието ми започнаха да се формират различни комбинации с този тип пепеляво червено.



От NYX Professional Makeup пуснаха неотдавна червилата Lip Lingerie XXL и много от вас ми споделиха само положителни отзиви за тях, затова реших да ви гласувам доверие. Цветът го избрах с помощта на Notino и функцията им за тест на червилото. Става, когато отключите камерата и изберете даден цвят. В екранчето ще видите вашето лице с нюанса, който сте избрали.


Имах дилема между два цвята и накрая се спрях на 23 Its Hotter. Бях ентусиазирана още от разопаковането на пратката. Опаковката е пластмасова и стабилна. Цвета на червилото се вижда по основната част. Апликаторът също е от любимите ми – голям и в бадемова форма. Идеален е за течно червило. Все пак при този тип червила най-важното е да успеете да нанесете равномерно и плъстно навсякъде червилото без да се омажете по деликатните извивки на устните. Този е заострен, така че изчертаването е мечта!

Сега е време да споделя и как се държи формулата. Първо, за цвета и плътността на червилото давам десет от десет точки. Наистина получих мечтаното пепеляво тъмно червено, а формулата е мечта! Нанася се равномерно, не се рони и при напластаване аз лично не виждам пластовете да натрупват и разместват. При други течни червила ми се е случвало да освежа червилото, защото се е изтрило в средата и остатъците от първия пласт да станат на бучки или да изпъкват като линия, но с Lip Lingerie XXL го няма този прблем.





Разбира се, червилото е много трайно! При мен изчезва в средата на устните и околните почти не забелзват да е помръднало, защто е незначително количество. Въпреки, че е супер трайно, аз лично не усещам устните си пресушени. Зимата изпозлвах много течни матови и малко ми дпйдоха в повече, защото устните ми се съсипаха. С този нов цвят си връщам към тях без притеснения, че устните ми ще усещат на следващия ден, като стафида.

А, вие какво мислите за този нюанс? За мен е супер лесен за комбиниране и изключително стилен!

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!