ДЕЙСТВА ЛИ BONILASH? + КОД ЗА 30% ОТСТЪПКА

Ноември бе месецът, в който стартирах моя курс със серума Bonilash. От тогава следя как се отразява на миглите ми и промяната в тях. Тази публикация ще бъде един дълъг дневник на опита ми до момента със серума Bonilash, защото имам много снимки от различните етапи. Преди обаче да ви покажа как постепенно миглите ми станаха по-дълги и плътни, нека започнем с няколко основни, но важни елементи свързани със серумите за мигли.



Как действа Bonilash?

За да постигнете добри резултати е добре да се придържате към указанията на бранда, а именно да нанасяте всяка вечер серума в основата на миглите, като очите трябва да са добре почистени. Аз казвам, че просто доабавих още един продукт към вечерната си рутина и даже ми е много удобно така, тъй като чакайки част от продуктите да попият не бездействам.

Активната съставка на серума е биматопрост. Биматопростът стимулира растежа на миглите, като има положителен ефект върху дължината и плътността им, повишава броя на миглите, засилва ги и повлиява положително наситеността на естествения им цвят. Съставката действа директно на фоликула на косъма, като леко го раздразва и това активира неговия растеж, удължава живота на миглата и стимулира образуването на нови мигли!


А, ето и пълният състав на серума:

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Bimatoprost, Silk Amino Acids, Biotinyl Tripeptide-1, Biotin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylgycerin.


Как се използва?

От Bonilash препоръчват редовното нанасяне на серума за 12 седмици, за да имате оптимални резултати. Добре е да не изпускате ден. На мен ми се случи малко преди края на пълния курс да се разболея и въобще не ми беше до косметика. Не мисля, че много повлияха тези пропуснати дни, но знам, че бих могла да имам и по-добри резултати.

При този серум резултатите не са светкавични, но с постоянство сами ще видите по снимките ми, че миглите ми са станали значително по-плътни, дълги и някои първоначални дупчици са се запълнили. Искам да вметна преди да преминем на моят дневник по седмици, че аз съм от потребителите стартирали с добра основа, като натурално плътни и обемни мигли. Аз харесвам естествените си мигли и именно това ме кара да искам да експериментирам още с тях. Почти няма спирала, която да не стои на моите мигли. Разбира се, има и открояващи се, но го споменавам, защото имам наблюдения по мои приятелки, че не всеки има натурално извити, плътни и с добра дължина мигли J

Сега по същество. Аз лично винаги отцеждам четката преди нанасяне, за да избегна това да сложа прекалено много и част от течността да попадне в очите ми. След това нанасям стандартно, както бих очертвала горния клепач с очна линия, в основата на миглите.

 

Кой е идеалният кандидат да тества серум за мигли?

Не ми се иска да оставям този параграф за края на поста, затова го вмъквам тук. Вмъквам го и защото имам богат опит с подобен тип серуми и забелязвам, че рядко се говори за протипоказания. Също като човек носещ контактни лещи, които неминуему засилват чувствителността на очите се чувствам длъжна да споделя, че ако имате чувствителни очи помислете добре преди да си купите серум за мигли.

Не го нанасяйте, когато сте с лещите, защото си спестявате риска продукта да попадне под тях. От Bonilash не препоръчват течността да попада в лигавицата на окото и самото око. Ако се случи, веднага изплакнета.

Серумът не се препоръчва и за бременни, кърмачки или ако имате здравословни проблеми и сте на курс с химиотерапия. При такива случаи съм сигурна, че вие ще сте внимателни и ще търсите лекарско мнение за почти всичко, което ползвате, но все пак да го отбележа.

 

Ако не попадате в тези групи и нямате хормонални проблеми, които са обвързани с косопад и т.н., то тази част от поста ще ви помогне допълнително да прецените дали да инвестирате в Bonilash.

 

След 6 седмици

За мен това бе периодът, в който свиквах с редовното нанасяне и виждах малка разлика. Даже се мотивирах всяка вечер добре да почистя очния си грим и да не оставам следи, за да не попреча на продукта да подейства.

Основното, което ми направи впечатление е, че миглите ми бяха придобили цвят. Нали знаете как в краищата се безцветни и само, когато нанесете спирала се забелязва колко точно реални са дълги миглите. Е, аз вече ги виждах ясно изразени!



След 12 седмици

 Снимайки се за края на курса забелязах как в участъците, където миглите ми са били редки вече няма дупки и се виждат ясно добре подредени мигли. Много бях щастлива да го установя, защото леко бях прекъснала нанасянията, докато бях болна между края на миналата година и старта на новата.

И все пак можех да отчета и как миглите ми спряха да падат. Също след екстремния ми декември изпълнен с монтиране на много видеа, гримиране, снимане, недоспиване... не изпитвах дискомфорт слагайки от серума, така че той ми се издигна още повече, защото очаквах да почне да ми щипе и да се откажа от приключването на курса ми с него.



Запазва ли се резултатът след 12 седмици?

О, да! И най-хубавото е, че има още количество в опаковката, което може да продължите да прилагате. Аз не съм толкова стриктна, макар че когато ставам по-постоянна виждам как миглите рязко дръпват с дължината и са определено много по-дебели в момента.

Виждам ги в огледалото всеки път, когато си слагам бялата грижа и ми е много приятно, че очите ми са подчертани без грим, тъй като сега са по-плътни и обемни. Мисля, че и на снимките се вижда как имам прогрес и след 1 седмици редовна употреба. Любопитно ми е на края на опаковката с какви мигли ще съм J

 

Както виждате, не съм спряла да изпозлвам серума на 100%. Наясно съм, че ако го спра ще се задържи за 1-2 месеца резултатът, защото предишния ми опит с други серуми показва точно това. Миглите постепенно се връщат в старата си форма, ако спрете. Аз за сега не мисля да спирам, защото ми допада как този продукт бързо се присъедини към рутината ми, резултатите бяха постепенни и най-важното след резултаите е, че не ми дразни очите!

А до края на месеца може да се възползвате от моя код murfeishun30 получавате -30% отстъпка в сайта на Bonilash.



Вие използвали ли сте серуми за мигли и какво е мнението ви за тях?

*Публикацията е в партньорство с Bonilash.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!