Подаръци в последната минута с Notino.bg

Кога дойде средата на декември? Въпреки че съм готова с всички подаръци за близки и семейство, отново декември ме изненадва и поканите за различни поведи летят.



Днес се включвам с идеи за подаръци, отново. Този път ви давам пет предложения от сайта на Notino, които без колебание бих грабнала в моментите, които бързам да избера подарък. На скоро гледах видео по темата и като съвет да не оставаме с празни ръце, момичето сподели да се застраховаме, когато харесаме определен подарък и да го купуваме в повече бройки.

А, ето и моите предложения по категории:


  • До 40лв.

Real Techniques комплект с четки или гъбки за лице, като Sponge + Undoubted perfection, който аз грабнах, защото дочух от любима влогърка за добрата сделка. Много момичета имат нужда от подобен тип практични подаръци, а в този комплект има: почистваща гъбичка за лице, Miracle Airblend прецизна гъбичка за фон дьо тен и Miracle Powder прецизна гъбичка за прахообразни продукти. Супер комплект за някое makeup junkie!



Също видях, че отново са върнали любимата ми спирала за мигли на Smashbox Super Fan в комплект с основата за мигли Photo Finish Lash Primer. Знаете, че обичам да подарявам любимите си продукти, защото съм сигурна в тях, а този комплект съдържа един познат и непознат продукт, което ми допада, защото след време би се получила супер дискусия за опита ни с Smashbox Priming Lash Set с някоя приятелка.



  • До 70лв.

Комплекти гримове за пътуване са ми отдавна любими заради възможността да се възпозлвам от мини разфасовки на достъпна цена и ако харесам продуктите да се реша дали да взема пълноразмерните им варианти. 



theBalm Travel-Size Classics съдържа бронзанта Bahama Mama, ружа Hot Mama Travel, хайлайтъра Mary-Lou Travel-Size, спиралата Mad Lash Travel-Size и основата за лице с витамини timeBalm Primer. Все култови продукти от марката!


  • До 150лв.

Тук предложенията ми отново ще са практични и с продукти, които с удоволствие бих получила и аз. Не избирате ли и вие по този критерий? Аз почти винаги се питам дали на мен ми харесва и накрая излизам с два подаръка :D



Sigma Beauty комплект четки, който съдържа всичко необходимо за създаване на грим на лицето и очите. Плюс е, че ако грабнете четките в този комплект, а не отделно ще ги вземете на по-достъпна цена. Това би бил чудесен по-луксозен подарък!


Подаръчен комплект La Roche-Posay Toleriane Dermallergo с флуида за лице и очи е вероятно това, което сама бих си самоподарила. Знаете писала съм безброй пъти за кремовете от серията Toleriane, а сега от любимите ми La Roche-Posay са пуснали обновена формула специално за чувствителните кожи. А, и всички знаем, че добрата хидратация е в основата на здравата кожа! Една от най-важните стъпки в грижата.



Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!