Black Friday находки и какво бих си купила?

Какво е ноември без намаления и подготовка за празниците? Но преди и в блога да мина на празнична вълна, ми се иска да споделя с вас някои от находките от съвсем скоро настъпващия Черен петък в Notino. Той отново ще е по-дълъг от един ден и в дните между 22-ри и 28-ми ноември може да разгледате всички намаления в специалната секция на сайте им black Friday.




Старият любимец

Това е спиралата ми откритие в края на миналата година и тотален фаворит за тази. SMASHBOX Super Fan Mascara разделя внимателно миглите и самата и заоблена четка достига и до най-вътрешните ъгли на миглите. Не се рони и издържа през целият ден. Това е една от малкото спирали, които не вплъстява миглите ми. Побързах да я грабна на намаление и защото не е много бюджетна ;)




Оставам селекция и от фруги грим продукти, които харесвам и в момента са намалени.




Грижа за тялото

Като се замисля и последните ми две придобивки са свързани с грижа за кожата, но това олио го споменавам отделно, защото е мултифункционално за мен. Изненада, нали! След години проба на продукти увещаващи ме, че ще са най-доброто измивно средство за тялото и лицето ми, аз сама си намерих този продукт без гръмко да се рекламира, като подходящ за всичко. Олиото на Cerave спечели моето сърце още през август, когато видях публикация в един от любимите ми skin care профили идеята с друго олио за тяло да се ползва, като дегримьор.



Подобен тип измивни продукти олио за тяло си взимам всяка зима, защото много добре повлияват чуствителната ми кожа през по-студените дни. След тях не е нужен и хидратиращ продукт. Добрите новини са, че става и за лицето за сваляне на грим. Ама наситина! Просто нанесете два пъти или два пъти го измийте, ако носите повече грим.

А, ето и други любимци намалени в през седмицата „Черен Петък“ в Notino.





Основни/базови продукти

Последните месеци ви запознах с моите съвети за по-ефективно бръснене и по-добра грижа на кожата след това, така че следващите продукти няма да ви изненадат. Заредитела съм се с нови ножчета Venus Extra Smooth за любимата ми бръсначака, а за пяна се спрях на стар любимец Gillette. Пяната Satin Care Olay Dream или гелът за бръснене, който се превръща в пухкава пяна, е продукт, който стига за много дълго време. Също омекотява кожата, а този вариант ухае деликатно на ванилия.




Ето и останалите ми предложения в тази категория:




 

Каквото и да изберете през тези на намаления към повечето продукти забелязах, че има и безплатна доставка, така че момичета не се чудете и се зарадвайте с вашите любими продукти. Аз отново бях практична и си избрах продукти, които познавам, любими са ми и взимам в поредна опаковка. А, вие ще пазарувате ли подаръци на този черен петък? За мен май на дневен ред са те J

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!