Италианска грижа за косата

 


Имам чувството, че не съм говорила за коса или продукти за коса от супер дълго време, а ми е любима тема от миналата година. В началото на тази бях пуснала един въпросник с препоръки на любими ваши продукти за коса и получих много препоръки за марката milk shake. Не я бях чувала до тогава признавам си.


Реших да ви се доверя и издебнах пяната им на намаление. Опитах я и бях много приятно изненадана как косата ми се оформи добре без къдриците да се усещат сплъстени и твърди на допир. Когато бях тинейджър изпозлвах различни пяни за косата си, но от тогава спомените ми са свързани все с нещо, което ми прави косата неприятна на допир, слепва я и по-добре без него. Тази обаче е „друга бира“!
Обожавам я! Не знам коя опаковка по ред ми е, но си я използвам с удоволствие. Ухае божествено на бисквитки или сметанова торта!


Дозаторът е стабилен и лично аз нанасям различно количество, докато постигна желания резултат. Прави ми впечатление също, че дори и да сложа няколко пъти от нея на косата, не получавам твърди и лепкави къдрици. Мекотата не се губи и косата запазва формата, в която съм я стилизирала.След успешния опит с пяната си обещах, ако ми свърши даден продукт да разгледам отново продуктите на Milk Shake. Трябваше ми сулфатен шампоан и започнах да гледам и търся. Харесах си дълбокопочистващия и отново супер попадение! Дори и да не спазвате Curly Girl метода съм сигурна, че ще ви хареса. Наистина почиства добре косата. Веднъж ми се наложи да повторя измиване с него и скалпа ми се усети леко раздразнен. Така че в ролята си на дълбокопичистващ продукт, който редувам с други, е много добър избор. Имам го от февруари месец и до сега още не съм свършила цялото количество.

Milk Shake е марка за професионална грижа за косата, така че имат големи разфасовки на продуктите си удобни за салони, например.И покрай хвалбите за пяната получих и няколко гласа за балсама им без отмиване или мляко с 12 ефекта:

 •         Възстановява косата
 •        Помага с намаляването на frizz ефекта
 •         Задравява връхчетата
 •        Защита от топлинна обработка
 •         Защита от слънцето
 •         Запазва прическата за по-дълго време
 •         Придава текстура и обем
 •         По-лесно изправяне
 •        Защита на цвета
 •         Изглажда
 •         Придава блясък
 •         По-лесно разплитане

 Пак го взех след приключване на друг продукт. Доволна съм за пореден път, макар че този продукт отне време да ми се издигне в очите. Доста сходен аромат има с пяната. Аз лично слагам от него малко количество, колкото лешник, оформям с четка косата, после добавям от пяната и суша. Доволна съм от резултата, който ми дава тази италианска козметика!


Не се по метода curly girl, на който залагах предимно изминалата година, но виждам добри резултати с тях, така че ще продължавам да ги използвам, както и да тествам още предложения на марката.

*Публикацията е в партньорство с Notino.bg


 


Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!