В търсене на най-добрият крем за ръце...

 Кой е най-добрият крем за ръце, който сте опитвали? Така започвам това ревю посветено няколко крема за ръце, защото на мен ми отнеха години проби и грешки преди да намеря моят продукт в това отношение.

 


Добрият стар помощник

Eucerin Aquaphor е крем с няколко предназначения, а едно от тях е да презпазва сухи участъци по кожата от загуба на влага и напукване. Закупих си го през една много студена зима в Холандия с цел да имам нещо за критични моменти. Тогава открих и че моята кожа не реагира добре на аромати в козметиката, така че много се надявах Aquaphor да ме спаси или поне ръцете ми.

 


Моят съвет е да го нанасяте вечер преди сън, защото наистина стои на повърхността на кожата за дълго. Или нанасяйте само на участъците, където кожата е по-суха. При мен Aquaphor издържа дълго, защото изпозлвам по малко количество. Също е любимото ми средство за заздравяване на кожичките на ръцете, всякакви малки рани и суха кожа по цялото тяло. Многофункционален е!

 

Препоръчаният

Avene Cold Cream ми бе препоръчан миналата зима от приятелка. Този е най-малко любимият ми от четирите. Посто защото не усещам да прави нещо съществено освен моментното омекотяване на кожата на ръцете щом се разнесе. Купих го в момент, когато отчаяно търсех помощ за кожата на ръцете ми и не срещна моите очаквания.

 


Бих го препоръчала на тези от вас, които нямат сериозни проблеми с кожата на ръцете и си търсят лека хидратация през студеното време.

 

Предписаният

В началото на 2021 година, вероятно в комбинация от стресът покрай дипломната ми работа, ръцете ми отключиха отново атопичния дерматит и се наложи да отида на дерматолог. Предписаха ми серията Eucerin UreaRepair PLUS и аз закупих лосиона за тяло плюс крема за ръце. Кремът за ръце е със серамиди, които помагат на кожната бариера да се заздрави.

 


Eucerin UreaRepair PLUS кремът за ръце също образува филм върху ръцете, но е много по-лек и изчезва по-бързо от този на Aquaphor. Просто за час ще усещате ръцете си лепкави. В конкретният момент, в който ми го предписаха, не се харесахме. Още повече дразнеше кожата ми, но имайте предвид, че атопичния дерматит е състояние, което се поддържа. Когато минавам през стресов период аз лично винаги го отключвам, както и през най-студените месеци януари и февруари. В тези моменти просто чакам да отмине периода и естествено се мажа, но кокретно този крем за ръце харесах едва тази есен. Лосионът за тяло също образува такъв лек филм, чиято идея е да задържи влагата в кожата и да я защити.

 

Забравеният любимец

Uriage Eau thermal е крем, който опитах през 2018-та година и още продукти от тази серия на марката. Всички ми харесаха и си спомням, че по този крем даже имаше блогърска истерия. Той е универсален любимец сакаш!

 


Попива добре за сравнително кратко време и кожата на ръцете става мека. При мен не предизивква дразнене, а уславям лек аромат. От всички, които ще ви представя днес е с най-лека консистенция. Може да го нанасяте по няколко пъти на ден, както увещава марката, и всеки път ще сте щастливи, че не се налага да го изчакате да попие. Най-удачният за дамската чанта, за да е навсякъде с вас!

 

А, кои са вашите любими кремове за ръце? Предпочитате ли по-богати формули или по-леки? До колко е важен за вас ароматът им?

 

*Публикацията е в партньорство с Notino.bg


1 коментар

  1. Select slot 퍼스트카지노 machines with the highest payback percentages. This quantity indicates how incessantly the machines pay out, and the upper the proportion the more doubtless your probabilities of successful. These quantities ought to be clearly displayed on the machines and can range anywhere from 80% to 98% -- the upper the denomination of the machine (1¢ for example), the upper the payout.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!