Три бестселъра на Anastasia Beverly Hills и моето мнение за тях

 


Началото на септември отварям сайта на Notino и имам навика да поглеждам секцията с нови продукти, защото искам да съм в крак с новостите, за да съм полезна и на вас. Не знам точно до къде бях стигнала със скролването и веднага фокусирах няколко продукта от Anastasia Beverly Hills. Супер много се зарадвах и не можех да реша от еуфория какво да тествам. Създателката на бранда – Анастасия е румънка, която бележи голяма популярност в Холивуд с краасивите вежди, които прави на своите клиенти, така че решава сама да създаде своя марка с продукти, които да допълват нейната работа и така се ражда Anastasia Beverly Hills.


Тази история винаги ме е вдъхновявала, както и че тази жена успя да се докаже не само с продуктите за вежди, но и с добри палитри за сенки, за лице и още други. Определено рядко срещам негативно мнение за продуктите им, а самата аз съм тествала една от палитрите и потвърждавам, че с право са хвалени.


Миналата година молива за вежди Brow Wiz в цвят Soft Brown остави у мен много добри впечатления и заедно с него реших да си поръчам още два продукта, които бяха включвани в много класации на бранда, като най-добри. Чудя се с кой продукт да започна и нека това е автоматичния молив Brow Wiz.



Anastasia Beverly Hills Cosmetics предлагат още един молив наречен Brow Definer, който на мен лично не ми допада, като форма и реших да си припомня класиката. Моливът е твърд и доста трудно се изтрива, ако искате да коригирате с леко замазване при нанасянето. Самата текстура е като вакса, която полепва по кожата, но от друга страна цвета не е супер силен. Не личи много, ако сбъркате и също може да се наслагва до желаната плътност. Цвета soft brown е перфектният за мен! Няма по-точен нюанс за моите вежди. Моливът издържа без забележки, но имайте предвид, че аз съм и с доста гъсти вежди без да добавям грим, така че за мен работи за леко запълване. Също вече имах продукта веднъж и изкаразх 3 месеца с него ежедневно носене.





Слизам под веждите, за да ви разкажа за спиралата Lash Brag, Доста е мокра, а вече трета седмица я използвам и няма промяна в това отношение. Забелязах нещо интересно при нея и то е, че ако съм със сенки и база на клепачите издържа без забележки до края на деня. Самостоятелно, когато я нося се размазва. Иначе се сваля лесно и не люти.



Като ефект ми харесва! Като повечето спирали от този клас, бързо се работи с нея, а миглите ми имат супер обем дори само на един пласт. Опаковката и е супер красива!




Идва любимата ми част, защото ще ви разкажа за едно червило, което искам от далечната 2017-та година, когато моите родители пътуваха до Америка и аз бях връчила на майка ми лист с продукти, които искам да ми вземе от магазините там, а в Европа не се предлагат. Искам да ви кажа, че те не успяха да се върнат с нито един от въпросния списък, където бе включен цвета Dusty Rose от течните червила на Anastasia. Година след това се оставих в ръцете на една прекрасна гримьорка и тя нанесе на моите устни цвета American Doll. Това е разкожно червено, което ви гарантирам, че ако носите по време на идните Коледни празници, ще ви отличи, защото леко розовее.



Леко се впускам в допълнителни странични истории, но тръгнах да ви разказвам, че бях впечатлена как това червило макар и с матов финиш хич не се усещаше на моите устни. Обещах си, че ще се сдобия с поне едно на тази марка заради самата формула.




Вече има Dusty Rose и мога да потвърдя, че тази формула е запазена и към днешна дата. Има само още един бранд, който прави толкова приятни и комфортни червила за носене и след него са тези на Anastasia.


Цвета потъмнява доста след като се нанесе и ако повторите става още по-тъмен от това, което се вижда в гилзата. Издържа дълго време, ако не хапвате нещо мазно, както при повечето пдообни червила J

 

А, кои са вашите любими продукти от тази марка?


*Публикацията е в партньорство с Notino.bg




Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!