New In | Нови очила от Clandestino


Лятото бавно и славно настъпва, а аз май си намерих нов любим аксесоар 😊. Още от миналата година обмислях нови очила. Честно казано през годините изборът на слънчеви очила за мен бе труден. Даже преди бих ви заявила, че не ми отиват и трудно си избирам. Сега излязох от комфортната си зона и се заглеждам по все повече и повече модели 😎. 


Последният ми избор е от Clandestino. Виждах ги на много места и любопитсвото ми се засили, когато близка приятелка си взе чифт от тях. Тя бе много доволна, затова аз започнах да разглеждам моделите им почти всеки ден наред с други харесани. Със сигурност от миналата година съм станала по-търпелива, когато искам да си взема нещо, което ще нося дълго време. Избирам старателно и дълго време 😇.

После видях конкретният чифт, който бях харесала на живо. Без да осъзнавам , че е той между другото 😃. Уверих се сама колко леко се усещат. За мен е важно очилата ми да са леки, защото в общият случай съм постоянно с тях.
Разбира се, поръчах малко след това. И знам, че днешният пост е нещо нестандартно, но понеже гледам доста разопакования от този тип под формата на видеа, се самопредизвиках и аз започна да правя подобни 😏. Не забравяйте да ми оставите коментар дали да продължа с тях. Ще съм ви много благодарна :)


Доставката бе много бърза и точна. Ако имате опит с пазаруване онлайн, няма нищо, което да е непознато. Сигурна съм, че ще се запитате дали има опция наложен платеж? Да. Отделно може да отворите пратката на място при получаване и да премерите избраният чифт от Clandestino. Аз бях уверена, когато слагах в кошницата Giuffa Marble, защото преди години имах много сходни като форма и стил очила. 
Просто старите бяха по-обли. Сега си търсех модел с лек котешки елемент, тоест в краят да са издължени очилата. Тези не са идеалният пример за котешки стил и прочие. Въпреки това наистина намирам в тях идеята в главата ми, а това е най-важното, нали?

Всичко бе много добре опаковано и нямам забележки като цяло в отношението на Clandestino при поръчката. Даже пак бих поръчала. 

Много съм доволна от тези слънчеви очила. Супер леки са! Дори диоптричните си усещам повече от тях. Не знам дали споменах, но те са ръчно изработени. Материалите, от които се изработват са естествени. Може да научите повече тук за идеята на марката и от какво са направени моделите им.

Отдавам лекотата им при носене именно на изработката. При мен обикновено новите очила ми правят лек обрив на носът. Не знам как да го опиша, но се случва, а с тези не. Все едно не си взех нови очила :D



Кутията им за съхранение също е интересно замислена. Прегъва се от двете страни и става тънка, когато няма очила в нея. Така спестява място в чантата 😉

А, ето и Giuffa Marble моделът как стои реално на мен:



Както може да се усети от тонът, в който е написана публикацията, съм много доволна от новата си придобивка и я нося с голямо желание 😊. За пореден път се уверявам, че избирайки по-дълго време правя по-разумни покупки.

А, вие какво мислите по въпроса?

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!