NUXE Nuxellence Eye cream [ревю]


 Имам един продукт, който тествам от началото на годината и даде добър старт на откритията през 2017-та. Предполагам знаете за голямата ми любов към марката NUXE. Щастлива съм, че техният нов околоочен крем от серията Nuxellence е още едно попадение за мен от богатата им гама продукти.
Всъщност бях наистина щастлива с предишният, който използвах и си бях казала ще го сменя, когато спре да ми действа. Изненадващо тази зима ми докара много суха кожа и най-вече в точно тази зона почувствах по-голям дискомфорт. Околоочната зона е много деликатна по принцип, а при мен дори по-суха от кожата на цялото ми лице. В един момент се оказа имам нуждата от нещо по-тежко и силно, като действие.
О П А К О В К А
Околоочният крем Nuxellence идва в тубичка, която завършва с метален накрайник. От едната страна на това приспособление излиза продуктът и след това можете да го обърнете и използвате металната страна за разпределяне на кремът. Според мен това е един от най-големите плюсове на опаковката. Бързо се пристрастих към хладкият накрайник. Наистина е нещо много приятно рано сутрин или особено след недоспиване. Може да си проведете един кратък отпускаш и освежаващ ритуал! 
К О Н С И С Т Е Н Ц И Я
Определено по тежко се усеща консистенцията на кремът. Сравнително гъст, но пък лесно се разнася и не отнема много време да попие. Дори ме изненадва в това отношение. Самият крем е и с лек цвят. Помага леко да се неутрализират тъмните кръгове, но не очаквайте чудеса и ефект, като на коректор. 
Д Е Й С Т В И Е
Нанасям кремът сутрин и вечер, както е препоръчано от марката - под очите и над клепачите. Така нанасям всеки крем, понеже това второ нанасяне ми успокоява клепачите. Поставям само с металният накрайник. Направих няколко опита  с пръсти. Пак е сполучливо, но с накрайникът сякаш попива по-бързо в кожата и се усвоява за секунди. Между другото не се затопля бързо от топлината на кожата, които ми бяха другите опасения. При мен Nuxellence крем за околоочен контур отлично хидратира и успокоява. Направо се преродих с него в тези студове! 
Не мога да коментирам в дълбочина как се справя с бръчки. Преди време бях тествала друг крем в тази категория за околоочната зона и при себе си и с двата виждам леко заглаждане на повърхността. Дали заличава по-упорити гънки на възрастта не мога да отбележа за сега.
Единствен недостатък, който мога да отбележа е цената на продукта. И все пак знаете не обичам да пестя за грижата на лицето си. Според мен се отплащат такива компромиси.

Количество: 15ml
Цена: 55-58лв
Можете да намерите в: аптеките предлагащи марката

*PR Sample

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!