Любимото ми матово течно червило


Тъй като изпадам в мисли за видео по темата за класация и видео.. Тоест там ще си говорим за повече от едно червило, реших да си издам последната sneaky покупка ;дд
Изпаднала съм в тотална обсесия по MAC Mehr и производните му, че не мирясах след едно посещение на Sephora в Paradise, когато си swatch-нах отново матовите им течните червила, които за щастие вече и у нас внасят в пълната гама. И докато преди бе труден въпросът кой цвят да купя още понеже са много ярки, сега имат дори светло лилаво и много богат избор от цветове.
Не знам от къде бях чула за номер 13 Marvelous mauve ( фатално число ) и само, като го видях на ръката си бях "Ох, ама толкова го искам!". Наложила съм си да не повтарям цветове на червила отдавна. Обаче съм луда по въпросният пепеляво розов цвят. 
В номер 13 бих казала, че розовото не преобладава. Толкова е наситено и плътно, затова клони повече към кафяво. Ето поради тази причина не смятам, че е идентично с Mehr, обаче е факт - в една цветова гама са и са близки до dupes.
Първото ми матово на Sephora бе цветът 01 Always Red. Него дори загубих, но пак дълго мислих, затова зaкупих пак. Сякаш второто ми от него е по-течно. 

И след като на дълго и широко ви описвах моята любов към тези червила, нека изброя предимствата им пред много други на пазарът:
  • трайност - това е от онези мои любими формули, които се сливат с устните и стоят с часове въпреки ядене и пиене. Може да се разчита на тях за събития и когато искате гримът ви да се запази цял ден, а няма как да го освежавате често.
  • kiss proof - сега хората много ми се смеят за това изискване и ме питат, ама какво ще рече това.. Значи, че червилото не оставя отпечатъци дори в случаите, когато си се наложи да целунете някого например по бузата ;) До такава степен са ме разглезили този тип формули, че се придържам към тях дълго след проби на нещо, което оцветява всичко, до което се допрат устните ми.
  • наситен пигмент - хич няма да ви е нужен молив за идеалните матови устни. С апликаторът, ако сте спокойни и старателно разпределите продукта, ще изглежда резултатът съвършено. Толкова е удобно да не отделяш часове в очертаване на устни и после поставяне на червило. Леко е продукт в движение ;)
  • не изсушава много - да намериш матова формула, която щади поне малко устните ти, винаги е плюс. Според мен кремовете на Сефора са сравнително щадящи. Не мога да ви обещая, че носейки ги цял ден и постоянно няма да изпитате някакъв дискомфорт. Ако хидратирате устните редовно и ги ексфолирате, няма да имате проблеми. За мен това е една от малкото формули, която мога да нося продължително време и да не ми докарва устните в състояние стафида.
  • изчистен дизайн - опаковката не е нещо "уау". Все пак червилото е компактно. Без излишни украси по него. Добре се затваря. Апликаторът е стандартен, но пък приляга на формулата. Можете да видите и цветът. Също до къде сте стигнали с изразходването на червилото.
  • ухаят на ванилия - много марки използват този сладък аромат за червилата си и на мен ми е от най-любимите :)
  • цената - за мен това са червила влизащи спокойно в категорията между високия и средния клас. Дори знам варианти от средният клас близки до тях по цена, но не толкова впечатляващи. На мен те ми бяха първият досег с гримовете на Sephora, които повече приемам, като магазин. Обаче след тези матови червила мнението ми за козметиката им клони към обещаващи!

Количество: 5ml
Цена: 21лв 
Можете да намерите в: магазините на Seohora у нас ( The Mall, Paradise center)


Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!