Спрей за проблематична кожа | La Roche-Posay Serozinc

Добре! Нека го приемем или по скоро приема, че нещо изостанах с блога. Увеличих броят на видеата седмично, беше мрачно и нямах насъбран снимков материал.. ииии.. тъй като хората вече почнаха да спамят с Влогмаси и Блогмаси. Не, няма да обещая и аз нещо подобно, но ще опитам да публикувам почти всеки ден в блога набелязаните постове. Тази година съм си казала, че ще действам и разчистя всички стари идеи, които още са ми в ума. Какво ли ще правя след това ;дд


Започвам с ревю на поредният ми любимец от марката La Roche-Posay. Този път няма да ви пратя към близката аптека, за да се сдобиете с него. Уви намира се само онлайн или по магазините в чужбина. Моят е от enzo.bg. Дебнах известно време, докато е в наличност и надявам се все още да е ;)

 И бях малко заблудена относно този продукт. Гледам предимно английско говорящи влогъри и главно от Великобритания. От тях харесах Serozinc и си мислех, че е нещо, като тоник с една съставка - цинков сулфат (повече са.. естествено, но списъкът е много кратък) и е за всеки тип кожа. Даже по-скоро спасителят на някой с по-суха от моята комбинирана. Изненадах се след прочита на етикета. Е, скъпи читатели, това е продукт за мазна и проблемна кожа. За моята кожа сте чели много и предполагам, че се досещате за усмивката появила се на лицето ми изчитайки това на гърба на бутилката Serozinc. Разбира се, взимайки всички мнения в предвид за продукта, не само мазните кожи го обичат ;)
 Изключително лесно е да нанесете този тоник. Опаковката му е едно към едно с тази на термалните води. Лично аз много харесвам те как впръскват и разпределят продукта. Имам някакъв контрол. Ако не сте почитател на впръскващата технология, може да използвате памучни тампончета и да ги напоявате с продукта. Тъй като аз използвам Serozinc сутрин на почистено лице, обожавам да го пръскам с цел да ме освежи и разбуди ;)
Това е един от малкото продукти, които мога да заявя, че работят при мен от първата проба. Веднага ми допадна колко бързо попи и матира кожата. Освен това и порите ми бяха видимо по-свити. 
Не бих казала, че ще излекува пъпки този тоник. Успокоява кожата. Но съм сигурна, че контролира омазнаването, което е нещо съществено при лекуването на кожни проблеми и превенцията им.

Загатнах по-горе за състава. Надявам се от снимката виждате изписаното на етикета: вода, sodium chloride или сол и цинковият сулфат накрая. Кратък състав, който при мен специално действа. Специално солта се усеща. Просто така и така впръсквам на лицето.. Попадало ми е малко в устата ;дд

Количество: 150мл
Можете да намерите: онлайн например:feelunique, enzo
Цена: около 15лв

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!